Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet
Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet
11.80

Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet

Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet
Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet
Bath bomb with a surprise - rose quartz bracelet

Discover the luxury of bathing with this special bath bomb that comes with a surprise mineral stone bracelet in the middle!

This made, high-quality bath bomb provides a unique experience, and it also holds a small surprise after bathing.

This special bath bomb not only dissolves when thrown into the bath water, but also holds a magical gift for you. When you put the effervescent bath bomb in the water, you can watch it slowly break down and spread pleasant aromas in your bathroom. However, the highlight of the experience will be when you discover a beautiful mineral stone bracelet hidden in the center of the bomb.

All of the bracelets are made of real mineral stone, so you are guaranteed to be enriched with unique jewelry after bathing. The colors and shapes of the mineral stone bracelets can change, so every bath holds a new surprise.

Each bath bomb weighs 140g, so it's enough to turn your bath into a pleasant, fragrant experience. The high-quality ingredients make your skin softer and hydrated, and you can enjoy a pampering bath.

It comes in a special cylinder-shaped gift box, which not only protects the bath bomb, but you don't even need to wrap the bath bomb as a gift!

Add a touch of luxury to your everyday life and treat yourself or someone else to this bath bomb with the surprise mineral stone bracelet. This product is an ideal gift for any occasion, and the experience of bathing and discovering unique jewelry is guaranteed to put a smile on your face!

In stock
11.80
Bonus point : 0.35 €
Details

Összetétel: szódabikarbóna, citromsav, víz, tengeri só, shea vaj, bergamott illóolaj, Limonene, Linalool, CI 18050, CI 16255

 

A rózsakvarc, az egyik legismertebb és legkedveltebb ásványkő a kristályok világában, hosszú idő óta számos kultúrában és vallásban értékelik a jótékony hatásai miatt. A rózsakvarcot gyakran nevezik a "szív kövének" is, mivel főként a szívcsakrahoz kapcsolódik, és számos pozitív hatást tulajdonítanak neki. Íme néhány a rózsakvarc jótékony hatásai közül:

  1. Szerelem és kapcsolatok: A rózsakvarc híres arról, hogy segít erősíteni a szeretetet és az érzelmi kötelékeket. Számos kultúra szerint a rózsakvarc segíthet megtalálni vagy megerősíteni a romantikus kapcsolatokat. Emellett segíthet a meglévő kapcsolatokban is, javítva az empátiát és a kommunikációt a partnerek között.

  2. Érzelmi gyógyítás: A rózsakvarc segít az érzelmi gyógyításban és az érzelmi sebek kezelésében. Segít feldolgozni a szomorúságot, a veszteséget és a fájdalmat, és hozzájárul az érzelmi egyensúly helyreállításához.

  3. Önkifejezés: A rózsakvarc erősítheti az önkifejezést és az önelfogadást. Segít növelni az önbecsülést és az önelfogadást, és elősegíti a pozitív gondolkodást és a belső béke kialakulását.

  4. Nyugtató hatás: A rózsakvarc nyugtató és stresszcsökkentő hatású. Segít csillapítani a szorongást és a feszültséget, valamint elősegíti a nyugodt és pihentető alvást.

  5. Szívcsakra aktiválása: A rózsakvarc közvetlenül kapcsolódik a szívcsakrahoz, és segít az energiacsatorna tisztításában és aktiválásában. Ennek eredményeként segít a szívcsakra érzékenységének és egyensúlyának megőrzésében.

  6. Harmonizálás: A rózsakvarc segít az energetikai egyensúly fenntartásában a testben és a környezetében is, és támogatja az összhangot és a harmóniát.

Fontos megjegyezni, hogy a rózsakvarc hatásai egyénenként változhatnak, és az ásványkő használata nem helyettesíti az orvosi kezelést. Sokan hordják rózsakvarcot nyakláncban, karkötőben vagy medálként, hogy mindennapi életükben élvezhessék ezeket a pozitív hatásokat és emlékeztessenek magukra a szeretet és az öngondoskodás fontosságára.

Info
Típus
Rózsakvarc
Weight
140 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!