Bath bomb
Bath bomb with a surprise - aventurin bracelet
11.95

Bath bomb with a surprise - aventurin bracelet

Bath bomb
Bath bomb
Bath bomb

Discover the luxury of bathing with this special bath bomb that comes with a surprise mineral stone bracelet in the middle!

This made, high-quality bath bomb provides a unique experience, and it also holds a small surprise after bathing.

This special bath bomb not only dissolves when thrown into the bath water, but also holds a magical gift for you. When you put the effervescent bath bomb in the water, you can watch it slowly break down and spread pleasant aromas in your bathroom. However, the highlight of the experience will be when you discover a beautiful mineral stone bracelet hidden in the center of the bomb.

All of the bracelets are made of real mineral stone, so you are guaranteed to be enriched with unique jewelry after bathing. The colors and shapes of the mineral stone bracelets can change, so every bath holds a new surprise.

Each bath bomb weighs 140g, so it's enough to turn your bath into a pleasant, fragrant experience. The high-quality ingredients make your skin softer and hydrated, and you can enjoy a pampering bath.

It comes in a special cylinder-shaped gift box, which not only protects the bath bomb, but you don't even need to wrap the bath bomb as a gift!

Add a touch of luxury to your everyday life and treat yourself or someone else to this bath bomb with the surprise mineral stone bracelet. This product is an ideal gift for any occasion, and the experience of bathing and discovering unique jewelry is guaranteed to put a smile on your face!

In stock
11.95
Bonus point : 0.36 €
Details

Összetevők: szódabikarbóna, citromsav, víz, tengeri só, shea vaj, citrom illóolaj, lime illóolaj Limonene, Geraniol, Citral, CI 19140, CI42090

 

A zöld aventurin egy gyönyörű zöld ásványkő, amelyet a spirituális közösségekben és a kristályterápiában használnak a pozitív hatásai miatt. Az aventurinok általában úgy ismertek, mint a "szerencsekövek," de a zöld aventurin különösen híres a gyógyító és energetikai tulajdonságairól. Íme néhány a zöld aventurin jótékony hatásai közül:

  1. Szerencse és bőség: A zöld aventurin híres arról, hogy szerencsét hoz és javítja a gazdagságot. Sokan úgy vélik, hogy segít megteremteni a pozitív pénzügyi energiát és vonzza az anyagi bőséget.

  2. Szívcsakra aktiválása: Ez a kő erősen kapcsolódik a szívcsakrahoz, és segít annak aktiválásában és kiegyensúlyozásában. Ez elősegíti a szeretet, az empátia és az önkifejezés kibontakozását.

  3. Nyugtató hatás: A zöld aventurin nyugtató és stresszcsökkentő hatású. Segít megnyugtatni az elmét, csökkenteni a szorongást és a feszültséget, és elősegíti a belső béke kialakulását.

  4. Kreativitás és motiváció: Ez az ásványkő segíthet fokozni a kreativitást és a motivációt. Segít új ötleteket generálni, és lendületet adhat a célok eléréséhez.

  5. Életenergia és vitalitás: A zöld aventurin növelheti az életenergiát és a vitalitást. Támogathatja az általános jó közérzetet és segíthet leküzdeni a fáradtságot és az energiavesztést.

  6. Önbizalom és önbecsülés: Az aventurin segíthet növelni az önbizalmat és az önbecsülést. Erősítheti az önelfogadást és segít elfogadni önmagát.

  7. Gyógyítás és immunrendszer támogatás: A zöld aventurin pozitívan hat az immunrendszerre, és segít a fizikai gyógyulásban. A hagyományos gyógyítók szerint csillapítja az allergiás reakciókat és az irritációt.

  8. Szellemi tisztítás: Az aventurin használható a negatív energiák és gondolatok eloszlatására. Segít a mentális tisztításban és a pozitív gondolkodás elősegítésében.

A zöld aventurint ékszerként vagy dísztárgyként hordva, meditáció során, vagy egyszerűen a közelében tartva élvezhetjük ezeket a jótékony hatásokat. Minden kristálynak sajátos rezgése van, és az egyéni hatások az adott személytől és szándéktól függően változhatnak.

Info
Típus
Aventurin
Weight
140 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!