Bath bomb
Bath bomb with a surprise - amethyst bracelet
11.95

Bath bomb with a surprise - amethyst bracelet

Bath bomb
Bath bomb
Bath bomb

Discover the luxury of bathing with this special bath bomb that comes with a surprise mineral stone bracelet in the middle!

This made, high-quality bath bomb provides a unique experience, and it also holds a small surprise after bathing.

This special bath bomb not only dissolves when thrown into the bath water, but also holds a magical gift for you. When you put the effervescent bath bomb in the water, you can watch it slowly break down and spread pleasant aromas in your bathroom. However, the highlight of the experience will be when you discover a beautiful mineral stone bracelet hidden in the center of the bomb.

All of the bracelets are made of real mineral stone, so you are guaranteed to be enriched with unique jewelry after bathing. The colors and shapes of the mineral stone bracelets can change, so every bath holds a new surprise.

Each bath bomb weighs 140g, so it's enough to turn your bath into a pleasant, fragrant experience. The high-quality ingredients make your skin softer and hydrated, and you can enjoy a pampering bath.

It comes in a special cylinder-shaped gift box, which not only protects the bath bomb, but you don't even need to wrap the bath bomb as a gift!

Add a touch of luxury to your everyday life and treat yourself or someone else to this bath bomb with the surprise mineral stone bracelet. This product is an ideal gift for any occasion, and the experience of bathing and discovering unique jewelry is guaranteed to put a smile on your face!

In stock
11.95
Bonus point : 0.36 €
Details

Összetevők: szódabikarbóna, citromsav, víz, tengeri só, shea vaj, levendula illóolaj, teafa illóolaj, Limonene, Linalool, CI 45430, CI18050, CI 42090

 

Az ametiszt egy gyönyörű, lila vagy ibolyaszínű ásványkő, amely rendkívül népszerű a kristályterápiában és az energetikai gyógyításban. Az ametisztet évezredek óta értékelik a jótékony hatásai miatt, és számos kultúrában és vallásban spirituális és gyógyító célokra használják. Íme néhány az ametiszt jótékony hatásai közül:

  1. Nyugtató hatás: Az ametiszt különösen ismert nyugtató és stresszcsökkentő hatásairól. Segít megnyugtatni az elmét, és csökkenteni a szorongást és a feszültséget. Ideális a meditáció és relaxáció támogatásához.

  2. Álom és alvás: Az ametiszt segíthet javítani az alvásminőséget és elősegítheti az álmokat. Sokan használják az ágyuk mellett vagy párnájuk alatt az éjszakai nyugodt alvás érdekében.

  3. Szellemi tisztítás: Az ametiszt használható a negatív energiák és gondolatok eloszlatására. Segít a mentális tisztításban és a pozitív gondolkodás elősegítésében.

  4. Intuíció és spirituális fejlődés: Az ametiszt segíthet fokozni az intuíciót és az önismeretet. Támogatja a spirituális fejlődést és a mélyebb összekapcsolódást az önvalóval.

  5. Fizikai gyógyulás: Az ametisztnek fizikai gyógyító hatásai is vannak. Segíthet enyhíteni a fejfájást, csökkenteni a fájdalmat és támogatni az immunrendszert.

  6. Harmónia és egyensúly: Az ametiszt az egyensúly és a harmónia szimbóluma. Segít fenntartani az energiaközpontok (csakrák) egyensúlyát és támogatja az energetikai harmóniát.

  7. Negatív hatások ellen: Az ametiszt használható a negatív energiák és sugárzások ellen is. Sokan hordják a számítógépek és elektromos eszközök közelében a környezeti sugárzások hatásainak csökkentésére.

Az ametisztet ékszerként, dísztárgyként vagy egyszerűen csak egy zsebben hordva is használhatjuk a mindennapi életünk során, hogy élvezzük ezeket a jótékony hatásokat. Mindig fontos azonban megjegyezni, hogy a kristályok használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, és egyedi hatásaik az egyéntől függően változhatnak.

Info
Típus
Ametiszt
Weight
140 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!