Bath bomb
Bath bomb with a surprise - tiger eye bracelet
11.95

Bath bomb with a surprise - tiger eye bracelet

Bath bomb
Bath bomb
Bath bomb

Discover the luxury of bathing with this special bath bomb that comes with a surprise mineral stone bracelet in the middle!

This made, high-quality bath bomb provides a unique experience, and it also holds a small surprise after bathing.

This special bath bomb not only dissolves when thrown into the bath water, but also holds a magical gift for you. When you put the effervescent bath bomb in the water, you can watch it slowly break down and spread pleasant aromas in your bathroom. However, the highlight of the experience will be when you discover a beautiful mineral stone bracelet hidden in the center of the bomb.

All of the bracelets are made of real mineral stone, so you are guaranteed to be enriched with unique jewelry after bathing. The colors and shapes of the mineral stone bracelets can change, so every bath holds a new surprise.

Each bath bomb weighs 140g, so it's enough to turn your bath into a pleasant, fragrant experience. The high-quality ingredients make your skin softer and hydrated, and you can enjoy a pampering bath.

It comes in a special cylinder-shaped gift box, which not only protects the bath bomb, but you don't even need to wrap the bath bomb as a gift!

Add a touch of luxury to your everyday life and treat yourself or someone else to this bath bomb with the surprise mineral stone bracelet. This product is an ideal gift for any occasion, and the experience of bathing and discovering unique jewelry is guaranteed to put a smile on your face!

In stock
11.95
Bonus point : 0.36 €
Details

Összetevők: szódabikarbóna, citromsav, víz, tengeri só, shea vaj, mandarin illóolaj, narancs illóolaj, Limonene, CI 15985, CI 77499

 

A tigrisszem egy különleges és gyönyörű ásványkő, amelyet szerte a világon a védelmező és erősítő tulajdonságai miatt értékelnek. A tigrisszemnek számos jótékony hatása van a fizikai és szellemi egészségre, és gyakran használják a kristályterápiában és a spirituális gyakorlatok során. Íme néhány a tigrisszem jótékony hatásai közül:

  1. Védelmező erő: A tigrisszem híres arról, hogy védelmet nyújt az energetikai negativitás és rosszindulatú energiák ellen. Segít elnyomni a negatív gondolatokat és érzéseket, és elősegíti a pozitív energiák áramlását.

  2. Önbizalom és erő: Ez az ásványkő fokozza az önbizalmat és az önbecsülést. Segít megerősíteni az embert, és önbizalommal tölti fel, hogy kezelje az élet kihívásait.

  3. Személyes fejlődés: A tigrisszem elősegíti a személyes fejlődést és a belső erő kibontakozását. Segít felszabadítani a kreativitást és az önismeretet.

  4. Motiváció és célok: Ez az ásványkő növeli a motivációt és segít kitartani a célok elérésében. Kiemeli a célokat és segít azok irányában koncentrálni.

  5. Fókusz és mentális tisztítás: A tigrisszem növeli a mentális tisztaságot és a koncentrációt. Segít eloszlatni a zavaró gondolatokat és javítja a fókuszt.

  6. Fizikai egészség: A tigrisszem hagyományosan jó egészséget és vitalitást hoz. Számos hagyományos gyógyító kultúrában használták a fizikai erő és az állóképesség növelésére.

  7. Szellemi védelem: Az emberek gyakran hordják tigrisszem ékszereket, hogy szellemi védelmet nyújtsanak és elhárítsanak negatív energiákat.

  8. Jólét és bőség: A tigrisszem segít vonzani a bőséget és a jólétet az életbe. Gyakran használják pénzügyi sikerek elérése és pénzügyi gondok leküzdése céljából.

A tigrisszem erőteljes és sokoldalú ásványkő, amelyet sokféle módon használhatunk a mindennapokban. Legyen az ékszer, meditációs kő, vagy egyszerűen egy zsebben vagy táskában hordva, a tigrisszem segít megteremteni az egyensúlyt és a pozitív energiát az életedben. Emlékezzünk azonban arra, hogy minden kristálynak sajátos rezgése van, és az egyéni hatások az adott személytől és szándéktól függően változhatnak.

Info
Típus
Tigrisszem
Weight
140 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!