Bath bomb

Az Aromakellék fürdőbombái kivételes minőségűek, és a tökéletes relaxáció élményét hozzák el otthonába.

Minden fürdőbomba gondosan kézzel készül, kizárólag a legjobb minőségű és tiszta összetevőket felhasználva. A bombákban található különleges kombinációk édes illatokkal és tápláló összetevőkkel kényeztetik a bőrt és az érzékeket egyaránt.

A fürdőbombák nem csupán az illatukkal varázsolják el Önt, hanem egyedi színeik és pezsgő hatásuk is hozzájárulnak a fürdés élményéhez. Ahogy a bomba a vízben oldódik, lassan kibontakozik, és finoman pezsegve szabadítja fel az illatokat, miközben a bőrét tápláló összetevőkkel látja el.

Kínálatunkban számos változatban elérhetőek a fürdőbombák, így mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset. Legyen szó frissítő citrushéjú bombáról, nyugtató levendulás változatról vagy éppen édes vaníliás változatról, az Aromakellék fürdőbombái garantáltan feldobják a fürdést és gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról.


5product 15
5product 15

Aromakellék's bath bombs are of exceptional quality and bring the experience of perfect relaxation to your home.

Each bath bomb is carefully handcrafted using only the highest quality and pure ingredients. The special combinations in the bombs pamper both the skin and the senses with sweet scents and nourishing ingredients.

The bath bombs not only enchant you with their fragrance, but also their unique colors and sparkling effect to the bath experience. As the bomb dissolves in water, slowly unfolds and gently effervesces the scents, it supplies your skin with nourishing ingredients.

Bath bombs are available in many versions in our offer, so everyone can find the perfect one for them. Whether it's a refreshing citrus peel bomb, a soothing lavender version or a sweet vanilla version, Aromakellék's bath bombs are guaranteed to brighten up your bath and ensure complete relaxation.