Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

Information

Contact
Delivery
Payment
Contact Us
Contact
Company name / Name:
Aromakellék
Address:
Deák Ferenc u , Zsombó, 6792, Hungary
Phone number:
Shop name:
Aromakellék kis és nagykereskedés
Tax number:
57414313-1-26
Registration number:
56043002
Bank account number:
50468531-10002948
Contact person name:
Aromakellék webáruház
Contact person´s phone number:
Contact person´s e-mail address:
Delivery
Házhoz szállítás GLS-el ( 2-3 munkanap)
mygls_api
Total product weight
Shipping cost
0  kg
1.99  kg
4.48 €
2  kg
4.99  kg
5.13 €
5  kg
9.99  kg
6.78 €
10  kg
19.99  kg
8.11 €
20  kg
-
10.58 €
GLS csomagpont
mygls_api_dropoffpoints
Csomagját gyorsan és egyszerűen átveheti az Ön által kért GLS CsomagPonton, amelyek nyitvatartása sokszor akár a szombati átvételt is lehetővé teszi.
A csomagpontra történő átvétel rugalmas és az Ön idejéhez alkalmazkodik!
Csomagpontra kérhető maximum súly: 3 kg

Csomagpontra történő szállítás csak bankkártyás fizetés esetén érhető el.
Shipping cost: 3.77
Payment
Utánvét
A fizetés a megrendelés megérkezésekor a futárnál történik készpénzben vagy bankkártyával is lehet a futárnál fizetni.

Utánvétes fizetés esetén minden esetben + 250 HUF-ot számolunk fel.
Bankkártyás fizetés BARIONnal
2021.január 1-én minden banknál életbe lépett az erős ügyféélhitelesítés, amennyiben bankkártyás fizetés esetén probléma merülne fel, kérjük vedd fel a kapcsolatot a bankoddal!

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi.

Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.

A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. Ha regisztráltál, letöltheted a Barion appot is, mely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat.

A Barion fizetés lépései:

Válaszd ki a kívánt terméket és helyezd a kosárba!
A Pénztárnál válaszd ki a megfelelő szállítási módot, illetve a Barion fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után kattints a "Megrendelés" gombra!
Fizetés bankkártya adatok magadásával:
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.

Fizetés Barion tárcával:

- Fizetés eltárolt bankkártyával
Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.

- Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.

Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezi bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).
Contact Us
Required to fill out!
Required to fill out!
Required to fill out!