Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals
Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals
4.23

Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals

 Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals
 Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals
 Crown chakra roller bottle for essential oils - with minerals

The root chakra is located in the lower part of the body, at the base of the spine. Its role is related to physical survival, meeting basic needs and creating a sense of material security.

Root chakra attributes include stability, security, groundedness, survival, and resolution of material issues. This chakra is related to the physical body, matter and the Earth.

When the root chakra is not functioning properly, it can manifest in the form of insecurity, anxiety, fear and panic attacks. In addition, reduced self-confidence, emotional lability, anxiety and depression symptoms can also indicate blockage of the root chakra.


The glass comes with black obsidian roll-on ball and filled with jasper stones.

Bundle contents
In stock
4.23
Bonus point : 0.13 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Hegyikristálysegít az energia blokkok feloldásában és a test energiáinak újraegyensúlyozásában. Segíti a meditációt és a spirituális fejlődést is, mivel segít kapcsolatot teremteni a magasabb szellemi dimenziókkal. Emellett a hegyikristály segíthet az érzelmi és mentális stressz csökkentésében, a mentális tisztaság növelésében, a koncentráció és a memória javításában is.

Ametiszt: segíti a meditációt, mivel segít elcsendesíteni az elmét, és segít kapcsolatot teremteni a magasabb szellemi dimenziókkal. Emellett az ametiszt segíthet a stressz csökkentésében, a mentális tisztaság növelésében, a koncentráció és a memória javításában is. Az ametiszt segít csillapítani a dühöt és az idegességet, és elősegíti az érzelmi egyensúlyt és a belső békét.

Az ametiszt gyógyászati tulajdonságai közé tartozik az immunrendszer erősítése, a fejfájás enyhítése, az álmatlanság kezelése és a vérnyomás szabályozása. Emellett segíthet a függőségek leküzdésében is, például az alkoholizmus és a dohányzás kezelésében.

 

Az illóolajok használata hatékony módja lehet  annak, hogy segítsük a koronacsakránk működését és tisztítását. A koronacsakra az agyunk és a szellemi dimenzióink közötti kapcsolatot képviseli, ezért az illóolajokkal történő kezelés célja, hogy elősegítse az elménk tisztaságát, a belső béke és a spirituális kapcsolat erősítését.

Az alábbi illóolajokat ajánlom a koronacsakrához:

  1. Levendula illóolaj: a levendula illóolaj nyugtató hatású, segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, ami fontos a koronacsakra harmonizálásához.

  2. Eukaliptusz illóolaj: az eukaliptusz illóolaj frissítő hatású, segít a mentális frissesség megőrzésében és az elménk tisztaságában.

  3. Borsmenta illóolaj: a borsmenta illóolaj stimuláló hatású, segít a koncentráció javításában, az éberség növelésében és az elménk élesítésében.

  4. Fenyő illóolaj: a fenyő illóolaj segít a spirituális kapcsolat erősítésében és az elménk magasabb szintű megnyitásában.

  5. Szantálfa illóolaj: a szantálfa illóolaj nyugtató hatású, segíti a meditációt, elősegíti a belső béke megteremtését és a spirituális kapcsolat elmélyítését.

Fontos azonban, hogy csak minőségi, tiszta illóolajokat használjunk, és mindig végezzünk előzetes allergiatesztet, mielőtt bármely illóolajat a bőrünkre kenünk vagy belélegezzük!

Info
Volume
10 ml
Color
Roll material
Hegyikristály
Filling
Ametiszt
Weight
31 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products