Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals
Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals
4.19

Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals

 Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals
 Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals
 Sacral chakra roller bottle for essential oils - with minerals

The sacral chakra is usually associated with joy in life, creativity, sexuality and emotional balance. This chakra is located at the sacrum and is connected to the lower part of our body.

When the sacral chakra is balanced, joy, creativity and emotional balance flow in our lives. However, if this chakra becomes blocked or over-activated, it can affect our quality of life. Blockage of the sacral chakra can manifest itself in our physical body, such as menstrual problems, pelvic pain, urinary tract problems, and other symptoms. In addition, an imbalance in the sacral chakra can cause emotional and mental problems such as depression, anxiety, anger or emotional exhaustion.The glass comes with red agate roll-on ball and filled with carnelian stones.

Bundle contents
In stock
4.19
Bonus point : 0.13 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

A vörös achát erős védelmi kőnek számít, amely képes megtartani az emberi energiát és eloszlatni a negatív gondolatokat. Segít elérni az érzelmi stabilitást, és erősíti az önbecsülést. Emellett a vörös achát a fizikai testre is jó hatással lehet, csökkentheti a stresszt és az idegességet, erősítheti a testet, és javíthatja az állóképességet.

A vörös achátot gyakran használják az asztrális utazás során, és segíthet az összpontosításban is. Ez az ásvány elősegítheti a szenvedélyt és a kreativitást, és javíthatja az egyén kapcsolatát a természettel és a földdel.

 

A karneol egy erős és pozitív energiájú ásvány, amelynek számos jótékony hatása van az emberi testre és szellemre. A karneol fokozhatja az önbizalmat, növelheti a kreativitást és az életerőt, valamint javíthatja a koncentrációs képességet és a motivációt. Segíthet az érzelmi gyógyulásban, és elősegítheti az új kezdeteket. A karneol támogatja az emésztőrendszert, a méregtelenítést, és támogatja a vérkeringést is.

 

Néhány illóolaj, amelyek segíthetnek a szakrális csakra egyensúlyának fenntartásában:

  • Ylang-ylang: A ylang-ylang illóolaj érzékennyé és érzékenyebbé teheti az embert, elősegítheti az érzelmek és a szenzualitás megélését. Segíthet a stressz kezelésében és javíthatja a hangulatot.
  • Narancsvirág: A narancsvirág illóolaja javíthatja az érzelmi stabilitást és segíthet az érzelmi blokkok oldásában. Könnyedén emelheti az energiaszintet és javíthatja az önbizalmat.
  • Szantálfa: A szantálfa illóolaja javíthatja az érzelmi egyensúlyt, a stressz csökkentését és a szellemi nyugalmat. Segíthet az intuíció és a kreativitás növelésében is.
  • Fekete bors: A fekete bors illóolaja növelheti az életerőt, elősegítheti a testi és szellemi energiák áramlását. Segíthet a szervezet vitalitásának növelésében és az érzelmi egyensúly javításában is.

Fontos azonban, hogy csak minőségi, tiszta illóolajokat használjunk, és mindig végezzünk előzetes allergiatesztet, mielőtt bármely illóolajat a bőrünkre kenünk vagy belélegezzük!

Info
Volume
10 ml
Color
Material
Glass
Roll material
Vörös achát
Filling
Karneol
Weight
31 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products