Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Hasznos tudnivalók

A házi ajakír vagy szájbalzsam nem csak egy szuper, egyedi  ajándék,  de ugyanakkor természetes összetevői miatt magasszintű  gondoskodás  magunk és a szeretteink felé is.

2 fürdőgolyó elkészítéséhez szükséges alapanyag-mennyiséget tartalmazza a recept, de javaslom duplázd rögtön , mert imádni fogod!

Az illatos, saját készítésű szappan az egyik legszemélyesebb ajándék lehet, hiszen az illóolajok segíítségével akár személyre is tudjuk szabni az ajándékot.

 

Házi pezsgő fürdősót a világ legegyszerűbb módján elkészíthetjük és szuper ajándék lehet magunknak vagy bárkinek, akit egy kis kényeztetéssel lepnénk meg.  

Az Essential Oils Academy egy igazi hiánypótló dolog, főleg ha esetleg angolul vagy spanyolul tartanál illatos bemutatót. 145 témából tudsz válogatni és szuper jó összeszedett tudásanyagot kapsz a kezedbe, nem is olyan horror áron. Kényelmesen és főleg profi módon van lehetőség ezekből az anyagokból felkészülni.

Magyarra fordítva is sok-sok ötletet kaphatunk és új szintre emelheted a tudásodat és előadásodat.

Tudom, hogy mindenki a leges legjobbat szeretné a kisbabájának és sokszor teljesen elveszik az ember, hogy mi is lenne a helyes vagy egészséges.

Én is így voltam vele, és a babakocsi kiválasztásánál már csak a babapopsi krém volt, amin sokat agyaltam, sok mindent kipróbáltam. (Na jó, a pelenkákat is végig teszteltem!)

A koszmó általában a gyerek fejbőrén található. Sárgás, zsíros lerakodásként fogod látni és bizony nem túl esztétikus látvány. Nálunk ez főleg a sapkás időszak után látványos, de nagyon egyszerűen és könnyedén megszabadulhatunk ettől a csúnyaságtól.

Mivel gyerekekről van szó, ezért fokozottan fontos, hogy csak jó minőségű és megbízható illóolajat és hordozó olajat használj!

Ismerítek a vízi zsírkrétákat? A gyerekeim imádják. Fürdés közben lehet vele mókázni. Lehet vele a testükre rajzolni, a csempére, a kádra, utána viszont egyszerűen le lehet mosni az egészet.

Ezt a lehető legegyszerűbben Ti is elkészíthetitek otthon!

A hűvös idő beköszöntével bizony már a bőrünk is szomjazik egy frissítő, de igencsak gazdag és ápóló krémre. Persze ezt is könnyedén és egyszerűen elkészíthetjük otthon és akár egy hasznos ajándék is lehet!

Az életfa motívum története már az ősidőkre nyúlik vissza és népszerűsége a mai napig tart. Ez az egyetemes szimbólum különböző kultúrákban, vallásokban más-más jelentéssel bír, de összességében mindenhol az erővel, az élettel, a megújulással, családdal és a békével van összefüggésben.  

Amikor üvegpalackokat választunk az illóolajokhoz vagy az általunk elkészített esszenciális olaj keverékünkhöz, már számos szín közül választhatunk. Noha kísértésnek tűnnek a színesebbnél színesebb üvegek, de milyen szempontokat kell figyelembe venni a választás során?

Miért érkeznek az esszenciális olajak sötétszínű üvegbe hozzánk?

 

Ha már használsz illóolajakat, akkor egy bizonyos idő után már Nálad is kupacban áll az üres üveg. Mihez kezdhetsz vele?

Mutatunk néhány tippet, de ha van még ötleted, oszd meg velünk!

 

 

 

 

 

Az illóolajok koncentrált növényi vegyületek, amelyek mindegyikének megvan a maga aromás és gyógyászati tulajdonságai és célja. Az illóolajokat légmentesen záródó illóolaj-biztonságos üvegekben kell tárolni. Számos illóolajgyártó megkérdőjelezi mind a műanyag, mind az üveg palackok biztonságát az olajok tárolásakor, és csak is a saját maga által forgalmazott üvegcséket, műanyag részeket tekinti biztonságosnak, de ez inkább marketing. A tárolás az alkalmazott illóolajoktól függ. 

 

Az illóolajokat minden esetben hordozóolajjal kell hígítani, mielőtt a bőrre kerülnének. Hordozóolajok használata nélkül az aromaterápiás kezelés nem biztonságos. Ha pedig oda figyelsz arra, hogy csak tiszta és valóban 100%-ban tiszta esszenciális olajat használj, akkor a hordozóolaj is legyen ugyanilyen tiszta.