" /> Vásárlási feltételek - Aromakellék kis és nagykereskedés

Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Szállítási idő

A beérkezett megrendeléstől számított 1-4 munkanapon belül át adjuk a futárszolgálatnak a csomagot, amelyről értesítést küldünk.

A hűségpont rendszer

Szeretnénk jutalmazni vásárlásaid, ezért kidolgoztunk egy hűségpont rendszert, mely keretében visszatérő vevőink költéseit hűségpontokkal jutalmazzuk.A HŰSÉGPONT RENDSZER FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.aromakellek.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tud hűségpontokhoz jutni. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

Hogyan gyűjtheti a pontjait?

Minden vásárláskor, a kiszállítás után, a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést.
A pontokat teljes áru termékekre tudja beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatja fel a pontokat?

A hűségpontokat fél évig, (180 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Fél év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kap tájékoztatást.
Minden elköltött bruttó 100 Ft után 1 hűségpontot ír jóvá a rendszer. Például, ha Ön 10 000 Ft értékben vásárol, a virtuális számlája 100 hűségponttal gyarapszik. 1 hűségpont 1 Ft értékben használható fel az elkövetkezendő vásárlások alkalmával.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot postáztuk. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának Kiszállítás-ra állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjai összeadódnak, amit részben vagy egészben, féléven belül bármikor felhasználhat. Pontjai egyenlegéről a BELÉPÉS – PROFIL - KEDVEZMÉNYEK menüpont alatt kap tájékoztatást.

Amennyiben összegyűjtött hűségforintjaidat szeretnéd felhasználni a szokott módon tedd a terméket a kosárba és kezd el a megrendelést. A 2. oldalon, a szállítási és fizetési módok alján megjelenik az „ Önnek van felhasználható egyenlege a pontgyűjtő számláján szöveg, és az egyenleg összege” Jelöld be a felhasználom a pontokat kockát. Ezután a rendszer automatikusan levonja a végösszegből a pontjaid értékét. A megrendelést innen a szokásos módon folytathatod.

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagodat nem veszed át és az visszaküldésre kerül, az összes pontot töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Fenntartjuk a jogot, a pontrendszert változtatásához vagy egyoldalú megszüntetéséhez.

Ne feledje! Iratkozzon fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphat akcióinkról, így a pontok értékének lehetséges növeléséről is.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk, és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Jelen pillanatban futó akcióink:

  • Hírlevélre történő feliratkozás webáruházunkban 5 pont.
  • Ha a vásárolt termékkel készítesz egy fotót és feltöltöd ezt a facebook oldalra, és megjelölőd az Aromakellek webáruházat a képen: 50 pont. A feltöltés után feltétlen küldj egy e-mailt, hogy jóváírhassuk pontjaidat.Üdvözlettel:

Aromakellék webáruház csapata