BIO Kakaóvaj tömbben - 100 gr
BIO Kakaóvaj tömbben - 100 gr
3.74

BIO Kakaóvaj tömbben - 100 gr

BIO Kakaóvaj tömbben - 100 gr
BIO Kakaóvaj tömbben - 100 gr
Karakteres csokoládé illatú és bézses-vanília színű vaj, mely már kis mennyiségben is baseosan visszazsírozza a bőrt, és megvédi a kiszáradástól.
In stock
3.74
Unit price: 0.04 €/gr
Bonus point : 0.11 €
Details
A finomítatlan kakaóvajból egy szűrt növényi zsiradék, a kakaópor egy részét eltávolították, ezért változó intenzitású barnás-bézses árnyalatú. Az MM Gold natur kakaóvajjal jól lehet dolgozni pl. masszázskrémek, ajakbalzsamok készítésénél, hiszen a kakaó karakteres illata és a zsírsavak csodálatos hatása megmarad. soapba superfat-nek javasoljuk de csak kis mennyiségben.

A tömb forma könnyen használható a testfelületen.

Fontos tudni, hogy a kakaóvaj az élelmiszer iparból átvett növényi zsiradék, és a világon nem állítanak elő "kozmetikai" kakaóvajat. Sokszor kérdezik, hogy ebből a kakaóvajból lehet -e csokoládét készíteni. A csokoládé lelke a jó minőségű kakaóvaj; 25 kg-os tömbjeink egyértelműen élelmiszer minőségűek, a kozmetikai GMP követelményrendszer jelen pillanatban szigorúbb, mint az élelmiszeripari. Mindazonáltal az MM Gold Natur kakaóvaj prémium kozmetikum és kozmetikai baseanyagként került forgalomba Magyarországon.

A kakaóvaj egyre ritkább és értékesebb kincs, ezért a gyanúsan olcsó termékektől óvakodjunk.ALKALMAZÁSA: Napozás után vagy tisztálkodás után a még nedves bőrön a tömböt szépen lehet csúsztatni, majd a zsiaadékot körkörös mozdulatokkal bemasszírozni a bőrbe. Egyéb kozmetikumokba elegendő 5-25 % , eléggé kemény zsíradék kb 38 fokos olvadásponttal, de sose hevítsük túl mert könnyen krakkoHorsedik!Illata átható, ezért ha ez nem kívánatos a termékbe, a pasztillákat javasoljuk helyette.
Info
Packaging size
100 gr
Delivery time
Külső raktárban - szállítási idő 3-4 nap
Weight
100 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!