Beeswax pastille - 25 gr
Beeswax pastille - 25 gr
1.85

Beeswax pastille - 25 gr

A tisztított méhviasz egy természetes anyag, amelyet méhek választanak ki a viaszmirigyekből és használnak a méhkaszt építéséhez és tömítéséhez. Ez a termék a legmagasabb minőségű méhviasz, amely gondosan megtisztítva és előkészítve a felhasználásra.

A tisztított méhviasz különböző iparágakban és otthoni alkalmazásokban széles körben felhasználható. Az alábbiakban néhány felhasználási területet említünk:

  • Gyertyakészítés: A méhviasz kitűnő alapanyag gyertyák készítéséhez. A tisztított méhviasz kiváló égési tulajdonságokkal rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy a gyertyák hosszan égjenek és kellemes mézillatot árasztanak.
  • Kozmetikumok: A tisztított méhviasz a bőrápoló termékek, például krémek, testápolók, ajakbalzsamok és szappanok összetevőjeként is használatos. Segít a bőr hidratálásában, védelmében és simábbá tételében.
  • Bútorrestaurálás: A tisztított méhviasz használható bútorok felújítására és restaurálására is. Ennek az anyagnak a felhasználása segít a fából készült felületek táplálásában, védelmében és a természetes szépségük megőrzésében.


A tisztított méhviasz természetes, környezetbarát és biológiailag lebomló anyag, ami nagyszerű alternatívája lehet a mesterséges vegyszerekkel és adalékokkal teli termékeknek. Használata egyszerű és sokoldalú, és számos alkalmazásban segíthet a kreatív projektek megvalósításában vagy a mindennapi életben.


In stock
1.85
Unit price: 0.07 €/gr
Bonus point : 0.06 €
Info
Packaging size
25 gr
Weight
25 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!