Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Szív csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Szívcsakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
1 650 Ft

Szívcsakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal

Szív csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Szív csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Szív csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal

A szívcsakra a hét fő csakrából a középpontban található, és a testünkön a szívünk területén helyezkedik el. Az energiarendszerben a szívcsakra a szeretet, a kapcsolódás, a kötődés és az együttérzés központja. Az egészséges és kiegyensúlyozott szívcsakra segít abban, hogy nyitottak és befogadók legyünk másokkal szemben, és képesek legyünk szeretetet adni és kapni.

Ha a szívcsakra blokkolódik, vagy kiegyensúlyozatlanná válik, az hatással lehet az egész testünkre és életünkre. Lehetünk idegesek, frusztráltak, félünk a kapcsolódástól, és nehéz lehet számunkra szeretetet adni és elfogadni is. Emellett a fizikai szinten is jelentkezhetnek problémák, mint például a szívproblémák, a mellkasi fájdalom és a légzési nehézségek.

 

Az üveg rózsakvarc golyóval és zöld aventurin kövekkel van töltve.

Csomag tartalma
Raktáron
1 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A rózsakvarc ásvány a szerelem, a szeretet és a gyengédség köve. Segít megnyitni a szívcsakrát, és támogatja az önfelismerést, a szeretet elfogadását és az önmagunkkal való elfogadást. Nyugtató hatású, segít lecsillapítani az idegeket, csökkenteni a stresszt, és nyugalmat hozni az elmébe és az érzelmekbe. A rózsakvarc segít az önbizalom és az önfelismerés növelésében, és segít a bátorság és a határozottság kifejezésében.

A zöld aventurin az egyik legjobb ásvány a szerencse és a bőség vonzására. Segít megtalálni a boldogságot és a belső elégedettséget, és segít a pozitív változások elérésében. Nyugtató hatású ásvány, segít lecsillapítani az idegeket, csökkenteni a stresszt, és segít a nyugalom és a belső béke elérésében. A zöld aventurin ásvány segít kiegyensúlyozni a szívcsakrát, és segít az érzelmek kezelésében, az elfogadásban és az empatikus kapcsolatok kialakításában.

 

A szív csakrához kapcsolódó illóolajok között található a rózsaolaj, a jázminolaj, a neroliolaj, a szantálfaolaj, a ylang-ylang olaj és az édesnarancs olaj. Ezek az illóolajok segítenek kiegyensúlyozni és tisztítani a szív csakrát, segítenek az érzelmek kezelésében, az elfogadásban és az empátiában, és segítenek a szeretet és a boldogság megélése során.

Fontos azonban, hogy csak minőségi, tiszta illóolajokat használjunk, és mindig végezzünk előzetes allergiatesztet, mielőtt bármely illóolajat a bőrünkre kenünk vagy belélegezzük!


RÓLUNK MONDTÁK

Adatok
Térfogat
10 ml
Szín
Anyaga
Üveg
Golyó anyaga
Rózsakvarc
Töltet
Zöld aventurin
Tömeg
31 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek