Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Diffúzor, illóolaj párologtató

Diffúzorokkal és illóolaj párologtatókkal az otthonod nem csak kellemes illattal telhet el, de stílusos kialakításuk miatt igazi dísze is lehet a lakásnak. Az illóolajoknak számos egészségügyi előnyük van, mint például a stresszcsökkentés, a jobb alvás elősegítése és a légúti problémák enyhítése. A diffúzorok és párologtatók segítségével könnyen élvezheti ezeket az előnyöket. Az eszközök könnyen kezelhetők, sokféle beállítási lehetőséggel rendelkeznek, és általában csendes működésűek. Egyszerűen töltsön vizet és néhány csepp illóolajat a készülékbe, majd élvezze az azonnali frissességet.


1termék 11
ÚJ
Raktáron
Víztartály:
100 ml
Hálózati csatlakozás:
USB csatlakozóval
Üzemidő:
4-5 óra
14 900 Ft
1termék 11

Aroma diffúzorok kategóriája az otthoni wellness és aromaterápia szerelmeseinek széles választékát kínálja. Ezek a készülékek ideálisak a szobák levegőjének frissítésére és a kellemes illatok terjesztésére. Az aroma diffúzorok segítségével könnyedén és hatékonyan teremthetünk megnyugtató, relaxáló vagy éppen frissítő légkört otthonunkban vagy irodánkban.

aroma diffúzor, illóolaj diffúzor, otthoni aromaterápia, wellness készülék, relaxáció, légfrissítő, aromaterápiás diffúzor, illatosító, otthoni légterápia, elektromos diffúzor, ultrahangos diffúzor, illóolaj, illóolajok