Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Koronacsakra csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Koronacsakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
1 650 Ft

Koronacsakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal

Koronacsakra csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Koronacsakra csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal
Koronacsakra csakra roll-on üveg illóolajokhoz - ásványokkal

A koronacsakra, vagy Sahasrara, a testünk legfelső pontján, a fejtetőn található. Ez a csakrák rendszerének a legmagasabb szintje, és az isteni tudatosság és a spiritualitás területéhez kapcsolódik.

A koronacsakra felelős azért, hogy áramoltassa az életerőt, és kapcsolatot teremtsen a szellemi világgal. A felettünk lévő spirituális dimenziókhoz kapcsolódó energiaáramlást irányítja, és kapcsolatot teremt bennünk az Univerzummal, Isteni Énünkkel, a magasabb rendű tudatossággal és az általános életerővel.

A koronacsakra fejlesztése lehetővé teszi, hogy mélyebb önismeretre tegyünk szert, és nagyobb belső békét, harmóniát, boldogságot és elégedettséget érjünk el. Az energiaáramlás folyamatának javítása az érzelmi és lelki egyensúlyunkat is javítja.

A koronacsakra blokkolódása lehetővé teszi, hogy negatív gondolatok és érzelmek hatással legyenek ránk, és akadályozza az isteni tudatossággal való kapcsolatunkat. Ezért fontos, hogy tisztán és egyensúlyban tartsuk a koronacsakránkat, és azon dolgozzunk, hogy a szellemi világgal való kapcsolatunk folyamatos legyen.

 

Az üveg hegyikristály roll-on golyóval és ametiszt kövekkel van töltve.

Csomag tartalma
Raktáron
1 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hegyikristálysegít az energia blokkok feloldásában és a test energiáinak újraegyensúlyozásában. Segíti a meditációt és a spirituális fejlődést is, mivel segít kapcsolatot teremteni a magasabb szellemi dimenziókkal. Emellett a hegyikristály segíthet az érzelmi és mentális stressz csökkentésében, a mentális tisztaság növelésében, a koncentráció és a memória javításában is.

Ametiszt: segíti a meditációt, mivel segít elcsendesíteni az elmét, és segít kapcsolatot teremteni a magasabb szellemi dimenziókkal. Emellett az ametiszt segíthet a stressz csökkentésében, a mentális tisztaság növelésében, a koncentráció és a memória javításában is. Az ametiszt segít csillapítani a dühöt és az idegességet, és elősegíti az érzelmi egyensúlyt és a belső békét.

Az ametiszt gyógyászati tulajdonságai közé tartozik az immunrendszer erősítése, a fejfájás enyhítése, az álmatlanság kezelése és a vérnyomás szabályozása. Emellett segíthet a függőségek leküzdésében is, például az alkoholizmus és a dohányzás kezelésében.

 

Az illóolajok használata hatékony módja lehet  annak, hogy segítsük a koronacsakránk működését és tisztítását. A koronacsakra az agyunk és a szellemi dimenzióink közötti kapcsolatot képviseli, ezért az illóolajokkal történő kezelés célja, hogy elősegítse az elménk tisztaságát, a belső béke és a spirituális kapcsolat erősítését.

Az alábbi illóolajokat ajánlom a koronacsakrához:

  1. Levendula illóolaj: a levendula illóolaj nyugtató hatású, segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, ami fontos a koronacsakra harmonizálásához.

  2. Eukaliptusz illóolaj: az eukaliptusz illóolaj frissítő hatású, segít a mentális frissesség megőrzésében és az elménk tisztaságában.

  3. Borsmenta illóolaj: a borsmenta illóolaj stimuláló hatású, segít a koncentráció javításában, az éberség növelésében és az elménk élesítésében.

  4. Fenyő illóolaj: a fenyő illóolaj segít a spirituális kapcsolat erősítésében és az elménk magasabb szintű megnyitásában.

  5. Szantálfa illóolaj: a szantálfa illóolaj nyugtató hatású, segíti a meditációt, elősegíti a belső béke megteremtését és a spirituális kapcsolat elmélyítését.

Fontos azonban, hogy csak minőségi, tiszta illóolajokat használjunk, és mindig végezzünk előzetes allergiatesztet, mielőtt bármely illóolajat a bőrünkre kenünk vagy belélegezzük!


RÓLUNK MONDTÁK

Adatok
Térfogat
10 ml
Szín
Anyaga
Üveg
Golyó anyaga
Hegyikristály
Töltet
Ametiszt
Tömeg
31 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek