amethyst  mineral balls
amethyst mineral balls
0.76

amethyst mineral balls

amethyst  mineral balls
amethyst  mineral balls
amethyst  mineral balls

Ásványi kő golyóval könnyedén alakítható át a hagyományos esszenciális olaj (illóolaj)os üveg golyós, roller bottlegé és még az ásvány jótékony hatását is élvezheted!

10 - ml esszenciális üvegekre illeszthető.

A roll on golyo a 9 mm átmérővel bíró üveg szájhoz illeszkedik.

Tökéletes ezekhez az üvegekhez:

https://www.aromakellek.hu/10-ml-roll-on-illoolaj-uveg-viztiszta

https://www.aromakellek.hu/10-ml-roll-on-illoolaj-uveg-amber



Az amethyst ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásvány a 12 mesterkristály egyike. A koronacsakra köve. Az amethyst javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jótékony hatással van az érrendszeri problémákra. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváHorse migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichoHorsegiai fájdalmakat is. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Alkalmazhatjuk duzzanatok, illetve bőrbetegségek kezelésére, enyhíti az ekcéma tüneteit és csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert.

Őseink, erős nyugtató és spirituális kőnek tartották. Ha egy tiszta világos amethyst a párnánk alá helyezünk, biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. Átalakítja a felénk irányuHorse negatív energiákat, így tisztítja és védi auránkat. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. Tilos paranoid skizofréneknek a használata.

In stock
0.76
Bonus point : 0.02 €
We recommend the following product(s) as accessories
Info
Roll material
Ametiszt
Weight
10 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!