red jasper  mineral balls
red jasper mineral balls
0.76

red jasper mineral balls

red jasper  mineral balls
red jasper  mineral balls
red jasper  mineral balls
Ásványi kő golyóval könnyedén alakítható át a hagyományos esszenciális olaj (illóolaj)os üveg golyós, roller bottlegé és még az ásvány jótékony hatását is élvezheted!

10 - ml esszenciális üvegekre illeszthető.

A Jáspis ásványt már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől. Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis basevetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.
red jasper hatása a gyökér-csakrára: A red jasper elsősorban a türelmetlenséget csökkenti és önzetlenségre, szerénységre tanít. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt, stabilitást kölcsönöz viselőjének. Tisztítja, átalakítja a fizikai testet, és védelmező hatása van.

We recommend the following product(s) as accessories
Info
Roll material
Vörös jáspis
Opinions
Be the first to review this product!