Confidence- roll-on with essential oils
ZEN - roll-on with essential oils
4.35

ZEN - roll-on with essential oils

CONFIDENCE- ROLL-ON keverék illóolajokkal - ez egy harmóniát teremtő keverék, amely erősíti az önbizalmat és segít szembenézni a kihívásokkal. Hordozd magaddal a nehéz napokon, hogy emlékeztessen, hogy megéri bízni saját képességeidben és mindig elég erősek vagyunk.

ÖSSZETÉTEL: Egyedülálló keverék, amely tartalmaz Édesnarancs, Borókabogyó, Ravintsara, Fenyőtömjén, Gyömbér, Kék Varádics illóolajokat frakcionált kókuszolajban.

PREMIUM KEVERÉK Az Ellemental Aromaterapeuta által kifejlesztett keverék, amely hosszú kutatások és tesztelések eredményeként jött létre.

ALAPANYAGOK Kizárólag természetes, tiszta, hígítatlan és hatékony illóolajokat használunk. Minden illóolajat GCMS-tesztek alapján választunk ki.

ALKALMAZÁS: Vigye fel a keveréket kisebb bőrfelületekre, különösen a pulzuspontokra, mint például a csukló, nyak és halánték.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Külső használatra javasolt. Kerülje a szem környékével való érintkezést. Ne nyelje le. Ha bőrirritáció vagy viszketés jelentkezik, hagyja abba a használatát.

Gyermekektől elzárva tartandó! Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.

In stock
4.35
Unit price: 0.44 €/ml
Bonus point : 0.13 €
Details

ÖSSZETEVŐK: Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Boswellia Carterii Gum Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Tanacetum Annuum Flower Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, Farnesol, Citronellol, Eugenol

Info
Volume
10 ml
Weight
29 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!