C-vitamin THDA
C-vitamin THDA
8.62

C-vitamin THDA

Ismerd meg a bőrápolás következő szintjét a C-vitamin THDA-val, egy kifejezetten kozmetikai célra kifejlesztett, forradalmi formulával. Ez a különleges C-vitamin forma, a Tetrahexyldecyl Ascorbate, egy stabil és hatékony antioxidáns, ami mélyen behatol a bőrbe, hogy fokozza az anti-aging és világosító hatásokat, mindezt irritáció nélkül.

Jellemzők és előnyök:

  • Mély bőrbehatolás: Köszönhetően a zsírban oldódó tulajdonságainak, a THDA mélyen a bőr lipidrétegeibe hatol, így hatékonyan küzd a bőröregedés jelei ellen.
  • Erős antioxidáns védelem: Megvédi a bőrt a káros szabadgyököktől, csökkenti a környezeti stressz okozta bőrkárosodást és elősegíti a bőr természetes megújulását.
  • Anti-aging hatás: Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát, fiatalosabb megjelenést biztosítva.
  • Bőrvilágosítás: Egyenletesíti a bőrtónust, csökkenti a pigmentfoltokat és elősegíti a ragyogó, egészséges bőr kialakulását.
  • Hipoallergén: Gyengéd, mégis stabil formula, amely minimálisra csökkenti az irritáció esélyét, így minden bőrtípus számára ideális, az érzékeny bőrűek számára is.

 

Különleges Figyelmeztetés:

Csak kozmetikai célra! Kerüld a termék szembe jutását. Ha irritáció lép fel, hagyd abba a használatot és konzultálj bőrgyógyászoddal. Tartsd távol a terméket gyermekektől.

In stock
8.62
Unit price: 1.72 €/ml
Bonus point : 0.26 €
Info
Volume
5 ml
Weight
5 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!