Helichrysum essential oil - 2 ml
Helichrysum essential oil - 2 ml
6.12

Helichrysum essential oil - 2 ml

Helichrysum italicum essential oil is an exceptional natural extract obtained by steam distillation of the flowers of Helichrysum italicum. This essential oil has been valued in aromatherapy and natural skin care for centuries and is recognized for its many beneficial properties.

In stock
6.12
Unit price: 3.06 €/ml
Bonus point : 0.18 €
Details

Az olasz szalmagyopár (Helichrysum italicum) egy aromatikus és gyógynövény, amely a napraforgófélék (Asteraceae) családjába tartozik. Ez a növény mediterrán régiókban, például Olaszországban, Spanyolországban és a francia Provence-ban őshonos, de más meleg éghajlati területeken is termeszthető.

Az olasz szalmagyopár egy örökzöld cserje, amely szürkés-zöld levelekkel rendelkezik, és apró sárga virágokkal díszített. A virágai különösen jellegzetesek és számos egészségügyi és aromaterápiás előnyt hordoznak magukban. Az illóolajat általában a virágok gőzdesztillációjával nyerik ki, és ez az illóolaj rendkívül értékes az aromaterápiában és a természetes bőrápolásban.

Az olasz szalmagyopár illóolajat gyakran használják a bőrproblémák kezelésére, a bőr hidratálására, valamint a stressz csökkentésére és a relaxáció támogatására. A növény és az abból származó illóolaj számos egészségügyi és szépségápolási előnnyel rendelkezik, és a mediterrán kultúrákban hosszú időn keresztül alkalmazták azokat.

Info
Volume
2 ml
Weight
4 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!