Körömvirág olaj - 50 ml
Körömvirág olaj - 50 ml
2.79

Körömvirág olaj - 50 ml

A körömvirág olaj egy rendkívül sokoldalú, természetes bőrápoló termék, amely a Calendula officinalis, azaz a körömvirág virágainak kivonatából készül. Ez az olaj hosszú ideje ismert gyulladáscsökkentő, antibakteriális és gyógyító tulajdonságairól, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását és megújulását.

Jellemzők és előnyök:

  • Gyulladáscsökkentő hatás: A körömvirág olaj természetes gyulladáscsökkentő összetevői segítenek csillapítani a bőrirritációt, pirosságot és duzzanatot.
  • Sebgyógyulás: Elősegíti a kisebb vágások, horzsolások és égési sérülések gyorsabb gyógyulását, támogatva a bőr természetes regenerációs képességét.
  • Bőrnyugtató: Különösen hatásos száraz, érzékeny vagy ekcémára hajlamos bőr ápolására, nyugtatva és hidratálva azt.
  • Antibakteriális tulajdonságok: Megvédi a bőrt a káros mikroorganizmusoktól, csökkentve a fertőzések kialakulásának kockázatát.
  • Rugalmasságot fokozó: Javítja a bőr textúráját és rugalmasságát, elősegítve a sima és egészséges megjelenést.

Alkalmazás:

A körömvirág olajat közvetlenül a bőrre lehet alkalmazni, vagy hozzáadható fürdővízhez, testápolókhoz és más bőrápolási termékekhez egy extra nyugtató és gyógyító hatás érdekében. Használata rendkívül egyszerű: csak pár cseppet kell felvinni a tisztított bőrfelületre, majd gyengéden bemasszírozni.

Különleges figyelmeztetés:

Bár a körömvirág olaj általában jól tolerált, mindig érdemes bőrpróbát végezni kis területen, különösen érzékeny bőr esetén. Kerüld a szembe jutást, és ha irritáció lép fel, hagyd abba a használatot.

In stock
2.79
Unit price: 0.06 €/ml
Bonus point : 0.08 €
Info
Volume
50 ml
Weight
50 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!