Lavender essential oil - 10 ml
Lavender essential oil - 10 ml
3.22

Lavender essential oil - 10 ml

A levendula illóolaj egy kellemes és aromás kivonat, amelyet a levendula növény virágzó részeiből nyernek. Ez az illóolaj híres a nyugtató és relaxáló hatásairól, és széles körben használják az aromaterápiában és más kozmetikai termékekben.

A levendula illóolajnak számos jótékony tulajdonsága van, amelyeket az alábbiakban ismertetünk:

Nyugtató hatás: A levendula illóolaj kellemes és nyugtató illatot áraszt, amely segít csökkenteni a stresszt, a szorongást és az idegességet. Ideális az ellazuláshoz és a pihenéshez, és segít a jobb alvás elérésében.

Bőrápolás: A levendula illóolaj enyhe antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami ideálissá teszi a bőrápolási termékekbe történő felhasználást. Segíthet a pattanások, a bőrpír és az irritáció csökkentésében, és hozzájárulhat a bőr egészséges megjelenéséhez.

Hangulatjavítás: Az aromaterápiában a levendula illóolajt gyakran használják a hangulat javítására és a relaxáció elősegítésére. A kellemes illatának köszönhetően segít csökkenteni a feszültséget és növeli a pozitív érzéseket.

Háztartási felhasználás: A levendula illóolajat nemcsak személyes gondoskodásra lehet használni, hanem háztartási célokra is. A frissítő illata miatt ideális lehet a textíliák és a szekrények illatosítására, valamint a rovarok távoltartására.

Fontos megjegyezni, hogy az illóolajakat mindig megfelelően kell használni. Használat előtt olvassa el a címkét, és tartsa be a gyártó utasításait. Ne alkalmazza tiszta formában a bőrre, hanem hígítsa meg hordozóolajban vagy más hígítóban.

A levendula illóolaj egy csodálatos természetes kivonat, amely sok előnnyel járhat az egészségre, a szépségre és a mindennapi wellnessre. Legyen szó masszázsról, fürdőzésről vagy légfrissítésről, a levendula illóolaj kényezteti az érzékeket és hozzájárul az általános jólléthez.

 

Ha még többet szeretnél tudni az illóolajokról, akkor keresd fel az Illóolaj kisokosunkat is!

In stock
3.22
Unit price: 0.32 €/ml
Bonus point : 0.10 €
Details
Összetevők: Lavandula Angustifolia Oil
Info
Volume
10 ml
Weight
25 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!