10 ml-es üvegek akasztóval (3 db)
10 ml-es üvegek akasztóval (3 db)
2.51 
2.30
8

10 ml-es üvegek akasztóval (3 db)

Az innovatív és praktikus 10 ml-es roll-on (golyós) üvegeinkkel mostantól könnyedén élvezheted az illóolajok vagy parfümök kényelmes és precíz felvitelét. A csomagban található akasztóval pedig még praktikusabbá válik a mindennapi használat.

A csomag három különböző színű roll-on üveget tartalmaz, így változatosan kombinálhatod az illóolajokat vagy parfümöket az aktuális hangulatodhoz vagy stílusodhoz. A kis méretű üvegek ideálisak a hordozhatóság és az egyszerű használat szempontjából, ráadásul könnyen felfüggeszthetők az akasztónak köszönhetően.

A roll-on golyó precíz és egyenletes felvitelt tesz lehetővé, így mindig pontosan azt a mennyiséget viheted fel, amire szükséged van. Az üveg kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva a tartalom frissességét és a hosszantartó illatélményt.

A csomagban szereplő három különböző szín és az akasztóval való praktikus kiegészítő együttesen teszi ezt a terméket ideális választássá mindazoknak, akik szeretik változatosan kiegészíteni mindennapi rutinjukat és élvezni az illóolajok vagy parfümök kellemes hatásait.

Material
Glass
Bundle contents
In stock
2.51 
2.30
Unit price: 0.77 €/db
Begin: 05/02/2024   While stocks last!
Discount 8
Saving 0.21 €
Bonus point : 0.07 €
Info
Volume
10 ml
Roll material
Fém
Weight
50 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!