GLO aroma diffuser - with Himalayan salt
GLO aroma diffuser - with Himalayan salt
97.60

GLO aroma diffuser - with Himalayan salt

Használati utasítás

We combined aromatherapy and the soothing effect of Himalayan salt in the GLO aroma diffuser.

This device creates an intimate and truly soothing atmosphere for your rest and relaxation. Authentic orange salt crystals, traditionally mined at the foot of the Himalayas, create a wonderful glow, promoting deep relaxation and a soothing atmosphere.

The GLO aroma diffuser combines state-of-the-art technology and a modern artistic look, thus creating luxury in every home. It is made of light plastic, which ensures durability and easy cleaning. The operating time of the device can be up to 7 hours, so you can enjoy the beneficial effects of aromatherapy and salt therapy for a long time.

The main features of the GLO aroma diffuser:

  • Water tank capacity: 160 ml
  • 5 levels of adjustable brightness lighting
  • Continuous operation mode
  • Mist-free mood lighting
  • Mains connection: 240 V
  • Adjustable brightness
  • Himalayan salt therapy function
  • Its dimensions are 187 x 175 x 219 mm
  • Power is 12 W.


The GLO aroma diffuser is an ideal choice for a home or office environment to make relaxation and wellness a unique experience.

In stock
97.60
Bonus point : 2.93 €
Details

 

 

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük, olvassd el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását, melyet a megrendelés után emailben kapod majd!

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tartsd tisztán és szárazon! SOHA ne hagyj hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kötelező tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben, ahol a készüléket használod vagy tárolod, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és súlyos következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.

Info
Material
Műanyag + Himalája só
Víztartály
160 ml
Világítás
5 szintű állítható fényerősség
Hálózati csatlakozás
240 V
Fényerő
Szabályozható
Üzemidő
7+ óra
Teljesítmény
12 W
Üzemmód
Folyamatos működés
Garancia
1 év
Weight
400 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!