Bálna - aroma diffúzor
Bálna - aroma diffúzor
37.79

Bálna - aroma diffúzor

Bálna - aroma diffúzor
Bálna - aroma diffúzor
Bálna - aroma diffúzor
Bálna - aroma diffúzor
Használati utasítás

Fedezd fel a brit design csodáját az iWhale USB Aroma diffúzorral! Ez a könnyű, USB-csatlakozós készülék ideális választás bármely élettér számára.

Pillanatok alatt csatlakoztathatod számítógépedhez, így az irodában is kellemes légkört teremthetsz vele. A 100 ml-es víztartály akár 4-5 órás folyamatos működést is biztosít, így hosszú ideig élvezheted az illóolajok kellemes aromáját.

A rendkívül halk működésű diffúzor nem zavarja munkádat, és az automata vízszint érzékelő-kikapcsoló rendszerrel ellátva még inkább könnyíti a használatát.

Ezt a készüléket egy brit Red Dot díjas tervező alkotta meg, és a legkorszerűbb gyártási eljárásokkal készült, így garantáltan tartós és esztétikus megjelenést biztosít. Az éjszakai fény visszafogott kék világítása ideális az elalváshoz, és a készülék automatikusan jelzi, ha szükséges a víz újratöltése.

Tedd kényelmesebbé mindennapjaidat az iWhale USB Aroma diffúzorral, és élvezd az aromaterápia jótékony hatásait!

 

Figyelem! A diffúzor USB csatlakozóval érkezik!

In stock
37.79
Bonus point : 1.13 €
Details

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük, olvassd el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását, melyet a megrendelés után emailben kapod majd!

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tartsd tisztán és szárazon! SOHA ne hagyj hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kötelező tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben, ahol a készüléket használod vagy tárolod, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és súlyos következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.

Info
Material
plastic
Víztartály
100 ml
Hálózati csatlakozás
USB csatlakozóval
Üzemidő
4-5 óra
Garancia
1 év
Weight
400 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!