THALIA aroma diffuser - white
THALIA aroma diffuser - white
42.86

THALIA aroma diffuser - white

THALIA aroma diffuser - white
THALIA aroma diffuser - white
Használati utasítás

The Thalia aroma diffuser brings unique elegance, style and sophisticated mood lighting. 

Thalia is a versatile accessory that stands out with its stunning lighting effects and humidity control. There are many shades to choose from, including warm yellow light, and this will make your environment unique.

Simultaneous light and humidity emission allows complete relaxation. It can even be used without light at night, so you can lull it to sleep with pleasant scents

In stock
42.86
Bonus point : 1.29 €
Details

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük, olvassd el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását, melyet a megrendelés után emailben kapod majd!

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tartsd tisztán és szárazon! SOHA ne hagyj hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kötelező tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben, ahol a készüléket használod vagy tárolod, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és súlyos következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.

Info
Color
Material
Műanyag
Víztartály
80 ml
Világítás
Színváltós
Hálózati csatlakozás
240 V
Fényerő
Nem szabályozható
Üzemidő
4-8 óra
Teljesítmény
12 W
Üzemmód
Folyamatos és szakaszos működés
Garancia
1 év
Weight
400 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!