Roman Chamomilla essential oil - 5 ml
Roman Chamomilla essential oil - 5 ml
7.49

Roman Chamomilla essential oil - 5 ml

A Római kamilla (Chamaemelum nobile), gyakran "kamilla" vagy "kamillavirág" néven is ismert, egy gyógynövény, amelyet évszázadok óta használnak gyógyászati célokra. A római kamilla virágjait és azok illóolaját a terápiás és gyógyító tulajdonságaik miatt értékelik.

A Római kamilla illóolaj előnyei és használati területei:

  1. Nyugtató hatás: A Római kamilla illóolaj rendkívül nyugtató és pihentető hatású, és segít enyhíteni a stresszt és a szorongást. Ideális a relaxációhoz és a jobb alváshoz.

  2. Gyulladáscsökkentés: Az illóolaj enyhítheti a bőr- és izomgyulladásokat, valamint segít a fájdalom és a duzzanat enyhítésében.

  3. Emésztési problémák: A Római kamilla illóolaj használata segíthet enyhíteni az emésztési problémákat, például hasi fájdalmat, hányingert vagy gyomorrontást.

  4. Bőrápolás: Az illóolajat bőrápolásra is alkalmazzák, például ekcéma vagy pikkelysömör kezelésére, valamint a bőr irritációinak enyhítésére.

  5. Légzőszervi problémák: A Római kamilla illóolaj használata a légutak megtisztítására és a légzési problémák kezelésére is alkalmazható.

  6. Gyógynövénytea: A római kamilla virágokból készített tea népszerű ital a relaxáció és az emésztés javítása érdekében.

In stock
7.49
Unit price: 1.50 €/ml
Bonus point : 0.22 €
Details
Összetevők: Anthemis Nobilis Flower Oil
Info
Volume
5 ml
Weight
15 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!