Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Kozmetikai rizskeményítő - 50 gr
Kozmetikai rizskeményítő - 50 gr
575 Ft

Kozmetikai rizskeményítő - 50 gr

Rizskeményítő, más néven rizskeményítő por, egy természetes alapanyag, amelyet a rizs keményítőjéből nyernek ki. Ez a kozmetikai összetevő számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, és széles körben alkalmazzák a szépségiparban.

  • A rizskeményítő kiváló felszívó tulajdonságokkal rendelkezik, képes felszívni a felesleges olajat és nedvességet. Ezért hasznos lehet zsíros bőr kezelésére vagy a bőr mattítására különféle kozmetikai termékekben.
  • Hozzájárulhat a kozmetikai termékek finom textúrájához, például krémek vagy porpúderek sima és könnyű érintéséhez.
  • Kötőanyagként használva segíthet a kozmetikai termékek stabilizálásában és összetartásában, ami növelheti azok tartósságát és minőségét.
  • A rizskeményítő átlátszó és színtelen, így szinte mindenféle kozmetikai termékbe könnyen beleolvad anélkül, hogy megváltoztatná annak színét vagy megjelenését.
  • A rizskeményítő rendkívül finom por, amely nem irritálja a bőrt. Ezért alkalmas érzékeny bőrű emberek számára is.
  • Mivel természetes eredetű, a rizskeményítő egy vegán és természetbarát alternatíva lehet más keményítők vagy vegyi anyagok helyett.

 

A rizskeményítő két módon járul hozzá a kozmetikai termékek előnyeihez: alacsonyabb hőmérsékleten kiemelkedően megköti a nedvességet és biztosítja a selymes tapintást. Amennyiben magasabb hőmérsékleten használjuk, hozzájárul a keverék gélállapotba hozásához (megduzzadás).

Raktáron
575 Ft
Egységár: 11,50 Ft/gr
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Adatok
Kiszerelés
50 gr
Tömeg
50 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!