Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

ALINA aroma diffúzor

Alina aroma diffúzor - fekete
Alina aroma diffúzor - fekete
Használati utasítás

Minden kultúrának megvannak saját ünnepei és hagyományai, amelyekben a fények és az illatok fontos szerepet játszanak. Az Oszakai szertartásokon például csodálatos lámpásokat használnak, amelyeket a jó diadalának, a reménynek és a győzelemnek a szimbólumaként gyújtanak meg. Ezek a lámpások a gondoktól való megszabadulás szimbólumai, melyek segítenek az emberi vágyakat az ég felé küldeni. Az illatok hozzáadása még mélyebb élménnyé teszi ezeket a szertartásokat.

Az Alina aromadiffúzor felidézi ezeket az ünnepi hagyományokat és értékeket. Stílusos és elegáns megjelenése emlékeztet a festői lámpásokra, melyek kellemes melegséget sugároznak, segítve az ellazulást.

Ez a kifinomult diffúzor tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz, otthont teremtve a nyugalom szigetévé. Nemcsak a kedvenc illatot terjeszti, hanem kellemes fényt is áraszt, ideális az éjszakai használatra is.

Egyszerűen csak töltsd fel a diffúzort vízzel és néhány csepp illóolajjal vagy illatanyaggal. Egy gombnyomásra kellemes, ártalmatlan párával lát el, ami felfrissíti az érzékeket. Engedd, hogy elkalauzoljunk egy olyan világba, ahol a nyugalom és a harmónia vár rád. Az illatok szétterjesztése ezáltal a legideálisabb módszer, mivel az illóolajok nem érintkeznek közvetlenül a hővel, így megőrzik minőségüket.

Az Alina szakaszos üzemmóddal is rendelkezik, amely automatikusan szabályozza az illatokat és a páratartalmat, különösen intenzív illatok használatakor.

Akár illattal, akár anélkül, a diffúzor egészségügyi előnyeit élvezhetjük, segítve a szárazság kiegyensúlyozását, amit a központi fűtés és klímaberendezések okoznak.

Az Alina biztonságos használatot garantál, automatikusan kikapcsolva, amikor a vízszint kritikus szintre csökken a tartályban, így ideális a gyermekek és háziállatok közelében is.

Nincs raktáron
22 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 675 Ft
Részletek

 

 

FIGYELEM! Az aroma diffúzor folyamatos karbantartást igényel! Kérjük, olvassd el figyelmesen az Üzembe helyezés, karbantartás, hibaelhárítás leírását, melyet a megrendelés után emailben kapod majd!

Az aroma diffúzort minden használat előtt és után meg kell tisztítani. Tároláskor mindig tartsd tisztán és szárazon! SOHA ne hagyj hosszabb ideig pangó olajat és vizet a tartályban.

A diffúzor folyamatos használata során 3 naponta kötelező tisztítani a víztartályt, hogy megakadályozzuk a mikroorganizmusok elszaporodását.

Ezek az apró képződmények jelen lehetnek a vízben vagy a környezetben, ahol a készüléket használod vagy tárolod, de kialakulhatnak a víztartályban is.

A készülék következő használatakor a levegőbe kerülhetnek, ami nagyon súlyos egészségügyi kockázatot jelenthet és súlyos következményekkel járhat.

Ennek elkerülése érdekében a víztartályt megfelelően ki kell tisztítani 3 naponta.


RÓLUNK MONDTÁK

Adatok
Anyaga
Műanyag
Víztartály
80 ml
Világítás
Egyszínű
Hálózati csatlakozás
240 V
Fényerő
Nem szabályozható
Üzemidő
3-6 óra
Teljesítmény
12 W
Üzemmód
Folyamatos és szakaszos működés
Garancia
1 év
Tömeg
400 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!