Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Rólam

Üdvözöllek az Aromakelléknél! 

Az Aromakellék webáruház egy családi vállalkozás, amelyet 2020 novemberében indítottam útjára. 

Az illóolajokkal való találkozás a kisfiam születése után történt. Bálint nagyon korán érkezett hozzánk, a 26. héten, olyan pici súllyal, hogy addig azt sem tudtam, hogy ilyen pici babák léteznek. Az orvosok 1% élet esélyt adtak neki, de a hihetetlen orvosi csapat és Bálint élni akarása együtt csodát teremtett és most egy igazi, vagány kisfiú, aki már a második osztályt végezte el. 

A kisfiam a koraszülés miatt, látássérült, és eleinte rengeteg fejlesztésre, tornára jártunk. Mivel már az élete kezdetén rengeteg antibiotikumot és gyógyszert kapott, ezért eltökélt szándékom volt, hogy a lehető legtermészetesebb módon szeretném a jövőben a háztartásban és a mindennapokban körbevenni. 

Így jöttek az illóolajok! Mivel tudtam, hogy a fejlesztések mellett, sajnos egy hagyományos munkahely nem jöhet szóba, ezért indult el a webáruház. Először csak üvegekkel, de ma már a vegyszermentes háztartáshoz szükséges alapanyagokkal és egyéb tégelyekkel is találkozhatsz. 

Küldetésem része, hogy minél több ember találkozzon az illóolajokkal és értse meg, hogy mennyire sokoldalú kis csodacseppek ezek! Keress recepteket a blogunkon, a Facebook és az Instagram oldalunkon is! 

Kérdés esetén keress bátran!