Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

DIY receptek

Ismerítek a vízi zsírkrétákat? A gyerekeim imádják. Fürdés közben lehet vele mókázni. Lehet vele a testükre rajzolni, a csempére, a kádra, utána viszont egyszerűen le lehet mosni az egészet.

Ezt a lehető legegyszerűbben Ti is elkészíthetitek otthon!

A hűvös idő beköszöntével bizony már a bőrünk is szomjazik egy frissítő, de igencsak gazdag és ápóló krémre. Persze ezt is könnyedén és egyszerűen elkészíthetjük otthon és akár egy hasznos ajándék is lehet!

A koszmó általában a gyerek fejbőrén található. Sárgás, zsíros lerakodásként fogod látni és bizony nem túl esztétikus látvány. Nálunk ez főleg a sapkás időszak után látványos, de nagyon egyszerűen és könnyedén megszabadulhatunk ettől a csúnyaságtól.

Mivel gyerekekről van szó, ezért fokozottan fontos, hogy csak jó minőségű és megbízható illóolajat és hordozó olajat használj!

Tudom, hogy mindenki a leges legjobbat szeretné a kisbabájának és sokszor teljesen elveszik az ember, hogy mi is lenne a helyes vagy egészséges.

Én is így voltam vele, és a babakocsi kiválasztásánál már csak a babapopsi krém volt, amin sokat agyaltam, sok mindent kipróbáltam. (Na jó, a pelenkákat is végig teszteltem!)

Házi pezsgő fürdősót a világ legegyszerűbb módján elkészíthetjük és szuper ajándék lehet magunknak vagy bárkinek, akit egy kis kényeztetéssel lepnénk meg.  

Az illatos, saját készítésű szappan az egyik legszemélyesebb ajándék lehet, hiszen az illóolajok segíítségével akár személyre is tudjuk szabni az ajándékot.

 

2 fürdőgolyó elkészítéséhez szükséges alapanyag-mennyiséget tartalmazza a recept, de javaslom duplázd rögtön , mert imádni fogod!

A házi ajakír vagy szájbalzsam nem csak egy szuper, egyedi  ajándék,  de ugyanakkor természetes összetevői miatt magasszintű  gondoskodás  magunk és a szeretteink felé is.