Fractionated Coconut Oil (Caprylic/capric triglyceride)
Fractionated Coconut Oil (Caprylic/capric triglyceride)
10.81

Fractionated Coconut Oil (Caprylic/capric triglyceride)

Cosmos minősítésű növényi olaj kókuszolajból frakcionálva, fizikai eljárással. Könnyed, selymes olaj, mely ideális kiegészítője növényi olajaknak segítve azok gyors felszívódását

In stock
10.81
Unit price: 0.04 €/ml
Bonus point : 0.32 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Gyakorlatilag illatmentes, teljesen clear és ragyogóan fényes olaj.Ideális összetevője hajra szánt kozmetikumoknak és körömágybőr ápoHorseknak.

Info
Volume
250 ml
Weight
250 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!