Tangerine essential oil - 10 ml
Tangerine essential oil - 10 ml
4.31

Tangerine essential oil - 10 ml

A mandarin illóolajat a Citrus reticulata nevű mandarinfa héjából hidegen préselték, így megőrizve az értékes tápanyagokat és illatanyagokat.

Ez az illóolaj nemcsak kellemes, gyümölcsös illatot áraszt, hanem számos jótékony tulajdonsággal is rendelkezik. A mandarin illóolaj ideális választás lehet, ha szeretnél egy természetes és hatékony módot találni a stressz csökkentésére, a hangulat javítására és az ellazulásra.

Használd a mandarin illóolajat aromaterápiás kezeléseknél, például diffúzorban vagy párologtatóban, hogy segítsd a relaxációt és a stressz csökkentését. Adj néhány cseppet a fürdővizedhez, hogy élvezd az illatát és a nyugtató hatását egy hosszú nap után.

Keverj össze néhány csepp mandarin illóolajat egy hordozóolajjal, például mandulaolajjal vagy jojobaolajjal, és masszírozd be a bőrbe, hogy hidratálj és táplálj, miközben élvezed az illatát.

A mandarin illóolaj egyaránt használható a szoba illatosítására, tisztítószerek aromájának javítására és akár a személyes ápolási termékekben is, így a lehetőségek szinte végtelenek. Fedezd fel a mandarin illóolaj frissességét és nyugtató hatását, és élvezd a természetes és gyógyító erejét minden nap!

In stock
4.31
Unit price: 0.43 €/ml
Bonus point : 0.13 €
Details

Összetevők: Citrus Reticulata Peel Oil

100% pure & natural, E.O.B.B.B.D. botanikailag és biokémiailag meghatározott.

Előállítás módja: hidegen sajtolt
Növényi rész:héj
Feldolgozás: teljes spektrumú, nem frakcionált, nem denaturált, nem hígított
Info
Volume
10 ml
Weight
39 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!