Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

Női egyensúly (rózsakvarc, hegyikristály, holdkő, lávakő) aromás - kristály karkötő
Női egyensúly (rózsakvarc, hegyikristály, holdkő, lávakő) aromás - kristály karkötő
4 200 Ft

Női egyensúly (rózsakvarc, hegyikristály, holdkő, lávakő) aromás - kristály karkötő

Minden kristály saját energiával bír, mellyel helyreállíthatjuk érzelmi egyensúlyunkat, ugyanakkor pozitív hatást gyakorolhatunk testre, lélekre és szellemre egyaránt. Akár a bőrrel érintkezve, akár ékszerként viseljük, a párnánk alá vagy a táskánkba rejtjük őket, ezek a csodás ékkövek folyamatosan jótékony hatással lehetnek életünk alakulására. (Forrás: Gyógyító kristályok nőknek)

 

Ezek a karkötők nem csak az illóolajok, de a kristályok gyógyító erejével is bírnak. A karkötőket Szpisjákné Kolarovszki Tünde készítette nagy szeretettel és szakértelemmel.

A karkötő ásványai:

  • Rózsakvarc: Az univerzális szeretet energiáját hordozza, ezáltal minden szervrendszerre kiegyenlítő hatással van. Enyhíti a depressziót. Jótékony a termékenységi problémák esetében. Kibékít önmagunkkal. Gyógyítja a szív sebeit. Jót tesz az anya-lánya kapcsolatoknak.

 

  • Hegyikristály: Sokrétű hatása miatt mesterkőnek, mestergyógyítónak tartják. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító tulajdonsággal is felruházzák. Pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatása lehet. Harmonizálja a hormonrendszert és hatékony a szembetegségek esetén is. Elűzi a félelmeket, hatásos lehet a rémálmok ellen is. Elvezeti a negatív energiákat, kitisztítja a gondolatokat, javítja a megértést és a tudatos észlelést.

 

  • Holdkő: Igazi női kristály, mert együtt tud rezegni a női ivarszervekkel. A hormonháztartással kapcsolatos betegségek gyógyítója és fokozza a termékenységet. Hatékony társ lehet a menstruáció alatt, szülés után, illetve a klimax idején is. Csökkenti a belső stresszt és feszültséget, fejleszti a spirituális tisztánlátásunkat, erősíti az intuíciót.

 

  • Lávakő: Méregtelenítő és sejtmegújító, illetve jótékony hatással van a vérkeringésre is. Pozitív hatással van az idegrendszerre, az idegekre is. Porózus felülete miatt, ideális az illóolajokkal történő cseppentésre. Finoman beszívja az illóolajat, amelyet aztán lassan enged ki. Így hosszú ideig élvehető az aromaterápia jótékony hatása.

                  Forrás: Gyógyító kristályok c. könyv

                             Gyógyító kristályok nőknek c. könyv

 

A karkötő külső átmérője: 7 cm

Raktáron
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Tömeg
15 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek