Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

Egészség, szerencse (jáde, citrin, gyöngy,  lávakő) aromás - kristály karkötő
Egészség, szerencse (jáde, citrin, gyöngy, lávakő) aromás - kristály karkötő
4 200 Ft

Egészség, szerencse (jáde, citrin, gyöngy, lávakő) aromás - kristály karkötő

Minden kristály saját energiával bír, mellyel helyreállíthatjuk érzelmi egyensúlyunkat, ugyanakkor pozitív hatást gyakorolhatunk testre, lélekre és szellemre egyaránt. Akár a bőrrel érintkezve, akár ékszerként viseljük, a párnánk alá vagy a táskánkba rejtjük őket, ezek a csodás ékkövek folyamatosan jótékony hatással lehetnek életünk alakulására. (Forrás: Gyógyító kristályok nőknek)

 

Ezek a karkötők nem csak az illóolajok, de a kristályok gyógyító erejével is bírnak. A karkötőket Szpisjákné Kolarovszki Tünde készítette nagy szeretettel és szakértelemmel.

A karkötő ásványai:

  • Jáde: Méregtelenít és a sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja. Kedvező hatással van az anyagcserére, vitalizáló. A béke köve, nyugtatja az elmét. Visszaadja a belső békét, harmoniát teremt. Új ötleteket, tenni akarást hoz az életünkbe.

 

  • Citrin: Fontos koronaékszer is volt, mert bátorságot ad a viselőjének. Csökkenti a depressziót, segíti a méregtelenítést. Az öröm köve, jókedvet hoz, a depressziót és a félelmet gyengíti. Segít kiontani önmagunkban a bőség, a siker, a jólét és a szerencse tudatosságát. Dinamikussá tesz és segíti az önmegvalósítást.

 

  • Gyöngy: Általános tisztító hatású és tökéletes a mánia, hisztéria esetén is. Segít a megújúlásban. Finomítja érzékeinket, segíti a kezdeményezőképességet.

 

  • Lávakő: Méregtelenítő és sejtmegújító, illetve jótékony hatással van a vérkeringésre is. Pozitív hatással van az idegrendszerre, az idegekre is. Porózus felülete miatt, ideális az illóolajokkal történő cseppentésre. Finoman beszívja az illóolajat, amelyet aztán lassan enged ki. Így hosszú ideig élvehető az aromaterápia jótékony hatása.

                  Forrás: Gyógyító kristályok c. könyv

                             Gyógyító kristályok nőknek c. könyv

 

A karkötő külső átmérője: 7 cm

Raktáron
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Tömeg
15 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek