Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Érdekességek

Arcszérum

Arcszérum

Felejtsd el a drogériákban kapható drága szérumokat, készítsd el a sajátodat otthon kevesebb pénzből, de főleg káros anyagok nélkül. Az arcszérumok koncentráltabban tartalmazzák a hatóanyagokat, mint az arckrémek. Könnyed állaga miatt ezért gyorsabban is felszívódnak és könnyebben jutnak el a mélyebb rétegekbe. Bőröd biztosan meghálálja!  

  Hozzávalók:

- pipettás üveg( a recept egy 30 ml-es üvegbe való mennyiséget tartalmaz. Amennyiben kevesebbet szeretnél csinálni, ennek megfelelően kell csökkenteni az illóolajok mennyiségét.)

- 5 csepp tömjén olaj illóolaj

- 5 csepp levendula illóolaj

- 5 csepp geránium illóolaj

- 5 csepp cickafark illóolaj (yarrow pom)

- hordozó olaj vagy vivőolaj ( mandulaolaj vagy csipkebogyómag olaj vagy avokádó olaj) A hordozó olajok tulajdonságairól itt találsz több információt (https://www.aromakellek.hu/spg/273197,179676/Melyik-hordozoolajat-valaszd)!

 

Elkészítése:

Csak öntsd össze az olajakat a pipettás üvegbe és minden használat előtt rázd fel. Érdemes a megtisztított arcbőrre felvinni egy-két cseppet és gyengéd ütögetéssel bemaszírozni a bőrbe.

Ha nincsenek ezek az illóolajok otthon, akkor helyettesítheted más, bőrbarát illóolajjal is őket. Például római kamilla, mirha, rózsa, teafa.