Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Érdekességek

Tisztító arcmaszk zöld agyaggal

Tisztító arcmaszk zöld agyaggal

A természetes és hatékony tisztító arcmaszk receptjében a zöld agyag, a glicerin és a levendula virágvíz kombinációja egy olyan keveréket eredményez, amely nemcsak mélyen tisztítja a bőrt, de frissíti és hidratálja is azt.

Miért éppen ezt a receptet ajánljuk?

1. Mélytisztítás zöld agyaggal: A zöld agyag az egyik leghatékonyabb természetes mélytisztító anyag. Kiválóan alkalmas arra, hogy eltávolítsa a bőrön felgyülemlett szennyeződéseket, mint például a felesleges faggyút és a koszmót. Emellett a zöld agyag gazdag ásványi anyagokban, például káliumban, kalciumban és magnéziumban, amelyek táplálják és revitalizálják a bőrt.

2. Hidratálás glicerinnel: A glicerin kiváló hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Képes megkötni a nedvességet a bőrben, így segít megőrizni annak hidratáltságát és rugalmasságát. Ez különösen fontos, hogy a bőr puha és sima maradjon, különösen az arcon, ahol a nedvességveszteség gyakran problémát jelent.

3. Nyugtatás levendula virágvízzel: A levendula virágvíz rendkívül nyugtató hatással bír. A levendula esszenciális olajaiban található hatóanyagok csökkentik a bőrpírt, csökkentik az irritációt és segítenek megnyugtatni a bőrt. Emellett a levendula virágvíznek kellemes, enyhe illata van, ami segíthet ellazítani és stresszoldani.

Hogyan készítsd el? Egyszerűen keverd össze egy tálban az alábbi összetevőket:

  • 1 evőkanál zöld agyag
  • 1 evőkanál glicerin
  • 1 teáskanál levendula virágvíz

Amikor homogén masszát kapsz, vigye fel az arcra, és hagyd hatni kb. 10 percig. Ne hagyd teljesen kiszáradni, majd langyos vízzel öblítsd le, és finoman töröld szárazra az arcodat.

Hol találhatod meg a receptet és az alapanyagokat?

Ez a recept megtalálható a "Természetes Szépségápolás" című könyvemben, amelyet a webáruházamban is beszerezheted. Ezenkívül az alapanyagokat is megtalálod a webáruházamban, így könnyen elkészítheted ezt a fantasztikus arcmaszkot otthon.