Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!

Az esszenciális élet
Az esszenciális élet
11 500 Ft

Az esszenciális élet

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére.

A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.

A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.

A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.

A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során. Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

Raktáron
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
11 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 575 Ft
Részletek

Laapozz bele!

 

 

 

 

Total Wellness Publishing: ... by Bioenergetic Kiadó

 

Oldalak száma: 495
Kötés: Flexibilis
ISBN: 9789632915609
Méret: 276 mm x 214 mm x 25 mm
Adatok
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek