Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Guardian - Védelmező illóolaj keverék
Guardian - Védelmező illóolaj keverék
5 500 Ft

Guardian - Védelmező illóolaj keverék

Guardian - Védelmező illóolaj keverék
Guardian - Védelmező illóolaj keverék

Guardian – Őrző illóolaj keverék

Az Essential Heal Guardian illóolaj keveréke a gyermekek részére összeállított keverék, amely megvédheti Őket a téli időszakban jelentkezőfertőzésektől, illetve más szezonális megbetegedésektől. Támogatást nyújt az egészség megőrzésében, illetve segít a gyorsabb felépülésben.

A Guardian illóolaj keverékben található illóolajokat úgy válogattuk össze, hogy azok a gyermekek számára biztonságosak, de hatékonyak legyenek. A fekete lucfenyő elengedhetetlen a hideg évszakok idején, mivel képes megőrizni az energiaszintet, és megóvja az egészséget. A tömjén, az édes narancs és a citrom illóolaja kiváló immunrendszer támogató, megtisztítja otthonunk levegőjét a baktériumoktól és a mikrobiális aktivitástól. A Rosalina fantasztikus az egészséges légzőrendszer támogatásához megfázás és influenza idején, és végül, de nem utolsó sorban a Manuka és a Teafa hatékonyan csökkentik a baktériumok, gombák vagy vírusok aktivitását.Ez a szinergia nemcsak gyermekek, hanem a felnőttek számára is tökéletes!

Űrtartalom: 10 ml

Gyerekbarát: igen
Illata: friss, zöldes, gyógynövényes
Aroma erőssége: közepes
Hígítási javaslat: 1-3%-ra hordozóban
Felhasználható: 1-2 év
Megjegyzés: A termék illata az idő előrehaladtával változhat, “érési folyamaton” megy keresztül. A keverékek opálos megjelenése (optikai fénytörés változás) nem jelent minőségi hibát, egyes illóolajok természetes reakciója. Tartsa távol gyermekektől! Ha terhes vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Csak külső használatra!

Raktáron   (2 db)
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Részletek

Összetétele

 

Picea Mariana (Spruce Black) Leaf Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Melaleuca Ericifolia (Rosalina) Leaf Oil, Leptospermum Scoparium (Manuka) Branch/Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree)

Alkalmazás

Párologtatják diffúzorban vagy használják helyileg, 1-3%-os hígításban hordozóolajba, testápolóba vagy krémbe keverve.

Megjegyzés

 

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől!

Kerülje a szembejutást!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek