Hair conditioner spray with keratin, argan and jojoba oil

Blow and you're done! Hair conditioner pump spray for conditioning and grooming the hair, enclosed in a green formula that does not require rinsing!

Environmental influences and chemical interventions destroy the natural bonds and fibers of the hair. Eco-Z Hair Conditioner Spray 3 in 1 product: hydrates, regenerates and nourishes.

Eco-Z hair conditioner spray works well for dry, normal and oily hair, as all hair needs nourishment.

The spray can also be applied to the scalp, as its moisturizing and nourishing ingredients can nourish the extra dry, itchy scalp.

Just blow and you're done! Lightweight yet nourishing and moisturizing formula for all hair types. Apply to freshly washed or dry hair.

Out of stock
6.48
Bonus point : 0.19 €
Details

BIO Argán - és Jojoba olaj
a csillogó fürtökért. Ezek az olajok igazi jolly jokerek, ha hajápolásról van szó: beépülnek a sérült részekbe és védik a hajvégeket a további töredezéstől. Nem nehezítik el a hajat. Az argán,-és jojojba olaj képes a haj felszínén védőréteget képezni, hidratálni, regenerálja a hajszálakat, selymes érzetűvé teszi. Segíti a tápláló olajok beszívódását és szárítás közben is hővédő funkciót lát el.

Természetes keratin
A gyapjúból izolált natúr összetevő hajszerkezet azonos aminosavakkal regenerálja és védi fürtjeidet. A bárányoknak természetesen nem esik bántódásuk!

Tartósítószer
Ebben a hajbalzsam spray-ben a használt tartósítószer valójában parfümipari illatanyag, melyről később kiderült, hogy remek tartósítószer.

Miben segít a hárs kivonat?
Teája évszázadok óta izzasztó, nyákoldó, köhögés csillapító, idegnyugtató és gyomorsav megkötő jótékony házi szernek ismert. A hatóanyagok mind a virágban találhatóak. Bőrápolásban a szapnin, illóolaj, cukrok és viasz hoz eredményes ápolást; javítja a rugalmasságot úgy a bőrön, mint hajon alkalmazva. Az Eco-Z balzsamban található ezüst hárs kivonatot természetes módon úgy kezelték, hogy kationos tulajdonságú legyen, így felveszi a versenyt a korábbi tradicionális Quaternium vagy szilikon anyagokkal.

Így használd: hajhossztól függően szárytás előtt, vagy akár után néhány fújásnyi sprayt oszlass el ujjbegyeidel a hajszálak között-különösen a kiszáradásra hajlamos hajvégeken.

Info
Weight
225 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!