Az esszenciális élet
Az esszenciális élet
43.29

Az esszenciális élet

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai baseokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivaHorsek tudományos hátterére.

A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.

A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.

A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.

A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során. Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

In stock
43.29
Bonus point : 1.30 €
Details

Laapozz bele!

 

 

 

 

Total Wellness Publishing: ... by Bioenergetic Kiadó

 

Oldalak száma: 495
Kötés: Flexibilis
ISBN: 9789632915609
Méret: 276 mm x 214 mm x 25 mm
Info
Weight
100 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!