Szibériai jegenyefenyő essentinal oil
Szibériai jegenyefenyő essentinal oil
13.25

Szibériai jegenyefenyő essentinal oil

Szibériai jegenyefenyő essentinal oil
Szibériai jegenyefenyő essentinal oil

A Siberian Fir (Fir Needle-ként is találkozhatunk vele) friss, édes fenyő illatú, amely csodálatos légzéstámogató. A szibériai fenyő azon kevés tűlevelűek egyike, amely észterekben gazdag, kb. 30% bornil-acetátot tartalmaz, amely hozzájárul az olaj nyugtató, kiegyensúlyozó és gyulladáscsökkentő hatásához. Ezt az illóolajat légzőszervi problémákra, izom- és egyéb fájdalmak kezelésére szolgáHorse ekben használják. A szibériai jegenyefenyő illóolaj elősegíti a könnyű légzés érzését, segítség lehet szezonális betegségek és pollenveszély esetén. Szelíd illóolaj, így gyermekek esetén is biztonsággal használható. Csodálatosan keverhető sok más illóolajjal. Aromája segíthet ellensúlyozni az illóolajok “gyógyszeres” aromáját, például a teafáét vagy az olyanokat, amelyek tartalmaznak 1,8 cineolt vagy kámfort.

Érzelmileg és energetikailag a szibériai fenyő illóolaj a szabadság olaja, korlátok aHorsel vaHorse felszabadulást segíti. Nyugtató, kiegyensúlyozó, oldja a félelmet, ez a tulajdonsága gyermekek esetén is jól alkalmazható. Növeli a pozitív energiát, és elősegítheti az erősebb énkép kialakítását, javíthatja az befogadóképességet nehéz időkben vagy fontos döntésekkel szemben.

Űrtartalom: 10 ml

Botanikai név: Abies sibirica
Botanikai család: Pinaceae
Származási ország: Oroszország, Moldávia
Kivonási módszer: gőz-desztilláció
Növényi rész: tűlevelek, gallyak
Aroma erőssége: közepes
Illata: friss, száraz, gyantás, fenyő aroma
Kémiai csoport: észterek, monoterpének
Jól párosítható: Star Anise, Chamomile Roman, Clary Sage, Coriander Seed, Cypress, Fennel Sweet, Frankincense Carteri, Geranium Egyptian, Juniper Berry, Laurel Leaf, Black Pepper, Pine Scots, Rosemary 1,8-Cineole, Spruce Hemlock, Tea Tree
Gyerekbarát: igen
Felhasználható: 4 év
Megjegyzés: nem ismert

In stock
External Storage
13.25
Bonus point : 0.66 €
Details

Tulajdonságai

 • antibakteriális
 • gombaellenes
 • fertőtlenítő
 • fertőzésellenes
 • fájdalomcsillapító
 • gyulladáscsökkentő
 • görcsoldó
 • reumaellenes
 • javítja a vérkeringést
 • támogatja a légzőrendszert
 • nyákoldó
 • enyhíti a köhögést
 • lázcsillapító
 • fokozza az antioxidáns aktivitást
 • védi a memóriát
 • fokozza a lokális keringést
 • támogatja a száj egészségét
 • stresszkezelő
 • enyhíti a szorongást

 

  Forrás:

  Valerie Ann Worwood: The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy
  Dr. Scott A. Johnson: Medicinal Essential Oils
  Salvatore Battaglia: The Complete Guide to Aromatherapy
  Peter Holmes LAc, MH: Aromatika

  Alkalmazás

  Diffúzor: használjunk speciális aroma-diffúzort, amely finoman szétporlasztja a kiválasztott illóolajat a levegőben a kívánt hatás elérése érdekében.
  Inhalálás: belélegezhetjük közvetlenül az üvegből vagy cseppenthetjük személyes aromaterápiás inhalátorba.
  Bőrön keresztüli felszívódás: Ne feledje, hogy vegye figyelembe az illóolaj megfelelő hígítását, ha helyileg használja! 

  Megjegyzés

   

  Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

  Ne feledje, hogy vegye figyelembe a megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kiredodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

  Tartsa távol gyermekektől!

  Kerülje a szembejutást!

  Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

  Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

  Info
  Volume
  10 ml
  Weight
  150 g/pcs
  Opinions
  Be the first to review this product!
  Similar products