Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Organikus édes narancs illóolaj
Organikus édes narancs illóolaj
10.83

Organikus édes narancs illóolaj

Organikus édes narancs illóolaj
Organikus édes narancs illóolaj
Organikus édes narancs illóolaj

Az édes narancs illóolaj illata olyan, mint egy frissen szeletelt narancsé, lenyűgözően édes, citrusos, szikrázó és frissítő. Jó választás az emésztőrendszer támogatására és az émelygés csökkentésére. A szakirodalom szerint a narancs illóolaj antidepresszáns, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, antiszeptikus (fertőtlenítő) és vírusölő. Állítólag jól gyógyítja a repedezett bőrt és erősíti a körmöket, ellazítja a fáradt izmokat, enyhíti a görcsös köhögést, és mindemellett afrodiziákum (szerelmi vágykeltő) is. Antibakteriális, antivirális és antiszeptikus tulajdonságai miatt népszerű kiegészítője a szappanoknak, a testápolóknak, valamint a háztartási tisztítószereknek. A hideg évszakokban az influenza időszakában nagyszerű immunrendszer támogató, valamint párologtatva megtisztítja otthonunk levegőjét a baktériumoktól és a mikrobiális aktivitástól.


Érzelmileg és energetikailag az édes narancs egy csodálatos felemelő, és megnyugtató illóolaj. Illata felemelő, stimuláló, megnyugtatja a lelket, oldja a stresszt, energiát és pozitivitást hoz azoknak, akik küzdenek a helyzeti depresszióval vagy a negatív kilátásokkal szemben. Sokan mondják rá, hogy egy „boldog” olaj! Egyszerűen csak lélegezze be, hogy elfogadhatóbb színbe kerüljön a világ. Ez az illóolaj bátorságot nyújthat azoknak, akik túlterheltek vagy vonakodnak segítséget kérni.

Űrtartalom: 10 ml

Botanikai név: Citrus sinensis
Botanikai család: Rutaceae
Származási ország: Olaszország
Kivonási módszer: hidegen sajtolt
Növényi rész: gyümölcshéj
Aroma erőssége: közepes
Illata: lédús, friss, könnyű citrus illat
Kémiai csoport: monoterpének
Jól párosítható: Bergamot, Clove Bud, Coriander Seed, Fir Needle, Frankincense, Geranium, Ginger Root CO2, Jasmine Absolute, Lemon, May Chang, Neroli és Vanilla
Gyerekbarát: igen
Megjegyzés: fényérzékenyít, használata után 24 óráig kerülje a napozást és a szoláriumozást.
Megjegyzés: A termék illata az idő előrehaladtával változhat, “érési folyamaton” megy keresztül. A keverékek opálos megjelenése (optikai fénytörés változás) nem jelent minőségi hibát, egyes illóolajok természetes reakciója. Tartsa távol gyermekektől! Ha terhes vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Csak külső használatra!

In stock   (5 pcs)
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
10.83
Bonus point : 0.11 €
Details

Alkalmazás

Párologtatás: Az olaj közvetlenül hozzáadható egy szobai diffúzorhoz, hogy élvezze hatását.
Inhalálás: közvetlenül az üvegből vagy inhalátor, aromaékszer alkalmazásával.
Bőrön keresztüli felszívódás: Ne feledje, hogy vegye figyelembe az illóolaj megfelelő hígítását, ha helyileg használja! 

TIPP!

Bőrradír: Adjon édes narancs, vanília és kávé illóolajokat egy csésze cukorhoz (fele fehér, fele barna) és egy teáskanál hordozóolajhoz.

Megjegyzés

 

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől!

Kerülje a szembejutást!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products