Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
No Tussis - Nincs köhögés illóolaj keverék
No Tussis - Nincs köhögés illóolaj keverék
13.01

No Tussis - Nincs köhögés illóolaj keverék

No Tussis - Nincs köhögés illóolaj keverék
No Tussis - Nincs köhögés illóolaj keverék

No Tussis – Nincs köhögés illóolaj keverék

A No Tussis illóolaj szinergia a légzőszervi problémák, köhögés csillapítására nyújt természetes megoldást. A szinergiában lévő illóolajok segítenek megtisztítani a légutat. A Dwarf Pine, a Fragonia, a Fir Cone és a Cardamom segíti a könnyebb légzést, miközben a Spearmint, a Lemon, a Lavandin és a Frankincense a háttérben fejti ki nyugtató, felemelő hatását.

Űrtartalom: 10 ml

Gyerekbarát: igen
Aroma leírása: 
kellemes, enyhén édes, tűlevelű illat
Aroma erőssége: közepes
Hígítási javaslat: 2-4%
Felhasználható: 1-2 év
Megjegyzés: Tartsa távol gyermekétől! Ha Ön várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával. Csak külső használatra!

In stock   (5 pcs)
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
13.01
Bonus point : 0.13 €
Details

Összetétele

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pinus Mugo Pumilio (Dwarf Pine) Twig/Leaf Oil, Agonis Fragrans (Fragonia) Branch/Leaf Oil, Abies Alba (Fir Cone) Oil, Lavandula Hybrida Super (Lavandin) Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Gum Oil, Mentha Spicata (Spearmint) Herb Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil

Alkalmazás

Párologtassa aroma diffúzor alkalmazásával, tegyen 4-5 cseppet 100 ml vízhez. De használhat aromaterápiás inhalátort is, tegyen 10-15 cseppet az inhalátorba, hogy gyermeke szükség esetén egész nap használhassa azt. Bőrön keresztüli alkalmazás esetén hígítsa hordozóolajban 2-4%-ra.

Megjegyzés

 

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől!

Kerülje a szembejutást!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products