Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Oxigén illóolaj keverék
Oxigén illóolaj keverék
12.21

Oxigén illóolaj keverék

Oxigén illóolaj keverék
Oxigén illóolaj keverék

Oxigen – Oxigén illóolaj keverék

Az Oxigen illóolaj szinergia a könnyű légzést biztosítja. Ebben a figyelemre méltó keverékben citrom, eukaliptusz globulus, kardamom, levendula, babér, borsmenta, fodormenta és havasi törpefenyő illóolajok találhatók, melyek nyugtató, hűsítő, légzést támogató illóolajok. Enyhíthetik az orrdugulással járó klinikai tüneteket, és segíthetik a könnyebb légzést. Gyerekeknél a Happy Nose illóolaj keveréket ajánljuk.

Űrtartalom: 10 ml

Gyerekbarát: nem
Illata: gyógynövényes, mentolos
Aroma erőssége: közepes
Hígítási javaslat: 3-5%-ra hordozóban
Felhasználható: 1-2 év
Megjegyzés: Tartsa távol gyermekektől! Ha terhes vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Csak külső használatra!

In stock   (2 pcs)
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
12.21
Bonus point : 0.12 €
Details

Összetétele

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Globulus) Leaf Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Laurus Nobilis (Laurel Leaf) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Spicata (Spearmint) Herb Oil, Pinus Mugo Pumilio (Dwarf Pine) Twig/Leaf Oil

Alkalmazás

Diffúzor: használjunk speciális aroma-diffúzort, amely finoman szétporlasztja a kiválasztott illóolajat a levegőben a kívánt hatás elérése érdekében.
Inhalálás: belélegezhetjük közvetlenül az üvegből vagy cseppenthetjük személyes aromaterápiás inhalátorba. Alkalmazhatunk gőzös inhalálást is, amely a légúti megbetegedések kezelésének hatékony módszere. Egy liter forró vízbe 1-3 csepp illóolajat cseppentsünk, és az illóolajos meleg gőzt mélyen lélegezzük be. Naponta egy-három alkalommal ismételjük meg. A gőzös inhaláció 5-7 éves kor alatt nem ajánlott.
Bőrön keresztüli felszívódás: Ne feledje, hogy vegye figyelembe az illóolaj megfelelő hígítását, ha helyileg használja! 

Megjegyzés

 

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől!

Kerülje a szembejutást!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products