Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Merry Christmas illóolaj szett
Merry Christmas illóolaj szett
44.77

Merry Christmas illóolaj szett

Merry Christmas illóolaj szett
Merry Christmas illóolaj szett

Az Essential Heal a Merry Christmas illóolaj szett három csodálatos keverékével szeretne a karácsony hangulatához hozzájárulni. Mindhárom keverék gyerekbarát, elragadó illatú és a telet idézi.

Jack Frost – Fagy Jancsiról talán nem a karácsony jut először eszünkbe, hanem inkább a hideg és a tél. Nem véletlenül, hiszen Ő a jó, öreg Tél megtestesítője. A Jack Frost keverék friss, mentás, fenyő illata ezt a fagyos, zord időjárásért felelős pajkos természetfeletti lényt idézi, aki együtt repül a hideg széllel, jégvirágot hagyva maga után az ablakokon. Vigyázz, mert megcsípi az orrod! 

Xmas Tree – Vigye otthonába a frissen vágott fenyő illatát ezzel a karácsonyi illóolaj keverékkel! A keverék révén már nem csak karácsonykor, hanem egész évben élvezheti a friss fenyőfa csodálatos illatát. Függetlenül attól, hogy valódi vagy műfája van, az Xmas Tree minden otthonba varázslatos illatot repít!

Santa’s Cake – minden év december 6-án elérkezik a kicsik által várva várt nap. Jön a Mikulás! De a Mikulásnak sütit kell sütni, hiszen biztos megéhezik a hosszú úton és annyi dolga van… A Santa’s Cake illóolaj keverék illata pont olyan, mint a Mikulás sütije, édes, vaníliás, enyhén citrusos, fűszeres, szinte bele lehet harapni! Még a Mikulást is megtéveszti!

Gyerekbarát: igen, mindhárom keverék
Szavatossági idő: 1-2 év
Megjegyzés: Ne használja hígítatlanul a bőrön. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes vagy orvos felügyelete alatt áll, forduljon orvosához. Csak külső használatra.

In stock   (2 pcs)
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
44.77
Bonus point : 0.45 €
Details

Összetétele

Jack Frost – Abies Sibrica (Siberian Fir) Branch/Leaf Oil, Mentha Spicata (Spearmint) Herb Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood Atlas) Bark Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Xmas Tree – Abies Sibrica (Siberian Fir) Branch/Leaf Oil, Picea Mariana (Black Spruce) Branch/Leaf Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood Atlas) Bark Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil

Santa’s Cake – Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Copaifera Officinalis (Copaiba) Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil, Elettaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil

Alkalmazás

Használják párologtatóba (diffúzor) cseppentve vagy aromaterápiás inhaláló készülékhez adva

Megjegyzés

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges, kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen allergiás reakciót (bőrpír, viszketés, égő érzés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól!

Vigyázzon, nehogy szembe kerüljön, minden illóolaj csípi a szemet még hígítva is! Ha mégis megtörténik, a meleg vizes öblítés segíthet. Amennyiben nem nyújt segítséget, forduljon orvoshoz!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához! Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy képzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük felügyelet nélkül orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Honlapunkon az illóolajra vonatkozóan közzétett információk aromaterapeuták publikációiból és a gyártó dokumentációiból származnak és csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek orvosi tanácsnak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése! Jelen internetes felületen található információ alapján történt öngyógyítás során bekövetkezett balesetért, sérülésért vagy bármilyen károsodásért cégünk nem vállal felelősséget. Az illóolajok, kivonatok gyógykezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki orvos, fitoterapeuta, vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Opinions
Be the first to review this product!
Similar products