Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Melt and Pour szappan alap PÁLMAVAJMENTES
Melt and Pour szappan alap PÁLMAVAJMENTES
13.70

Melt and Pour szappan alap PÁLMAVAJMENTES

Hogyan készíts minőségi szappant percek alatt, biztonságosan?

Ha mindig is szerettél volna jó minőségű,  kézzel-szívvel készített ajándékot adni szeretteidnek, a Melt and Pour szappan lehetőségek tárházát nyújtja. A vödörben 1150 g (bő 1 kg!) SLS,-és SLES mentes, növényi alapú szappant találsz, melyet könnyű darabolni, adagolni.

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Vegyél ki tetszőleges mennyiségű alapot a vödörből.
  2. Olvaszd fel vízgőz fölött,lábasban.
  3. Színezd és/vagy illatosítsd kedved szerint. Tehetsz bele egy kagylót, szárított virágot, gyógyfüveket, bőrradírozó anyagokat is. Színezd az egészet vagy csak csíkokat, szórj rá csillámport! A képzeleted szab csak határt! 
  4. Öntsd valamilyen formába még olvadt állapotban a szappan alapot és 1-2 óra múlva használhatod is.

 

Hogy miért jobb, ha pálmaolaj, pálmavaj mentes dolgokat használsz?

"Mivel az olajpálma egyenlítői klíma alatt fejlődik a legjobban, termesztéséhez sokszor az esőerdők irtásával nyernek termőterületet. Az ENSZ Környezetvédelmi Programjának összefoglalója szerint a telepítet olajpálma ültetvényekben kevés az aljnövényzet, rengeteg műtrágyát és növényvédő szert használnak. Az intenzív gazdálkodás miatt romlik az édesvizek és a talaj minősége. A helyi közösségek élelmiszerellátása és gyógyító anyagokhoz való hozzájutása is veszélybe kerül a természetes erdők visszaszorulása miatt." https://tudatosvasarlo.hu/nem-konnyu-palmaolaj-mentes-kozmetikumot-talalni/

Ha csak egy kicsit, a mi szintünkön is hozzáteszünk a klímavédelemhez, akkor talán van remény még! Én legalább is szeretném hinni!

Packaging
1150 gr
In stock   (3 pcs)
13.70
Bonus point : 0.14 €
Info
Weight
1.15 kg/pcs
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products