Melt and Pour soap base PÁLMAVAJMENTES
Melt and Pour soap base PÁLMAVAJMENTES
12.35

Melt and Pour soap base PÁLMAVAJMENTES

Hogyan készíts minőségi soapt percek alatt, biztonságosan?

Ha mindig is szerettél volna jó minőségű,  kézzel-szívvel készített ajándékot adni szeretteidnek, a Melt and Pour soap lehetőségek tárházát nyújtja. A vödörben 1150 g (bő 1 kg!) SLS,-és SLES mentes, növényi baseú soapt találsz, melyet könnyű darabolni, adagolni.

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Vegyél ki tetszőleges mennyiségű baseot a vödörből.
  2. Olvaszd fel vízgőz fölött,lábasban.
  3. Színezd és/vagy illatosítsd kedved szerint. Tehetsz bele egy kagyHorset, szárított Flowerot, gyógyfüveket, bőrradírozó anyagokat is. Színezd az egészet vagy csak csíkokat, szórj rá csillámport! A képzeleted szab csak határt! 
  4. Öntsd valamilyen formába még olvadt állapotban a soap baseot és 1-2 óra múlva használhatod is.

 

Hogy miért jobb, ha pálmaolaj, pálmavaj mentes dolgokat használsz?

"Mivel az olajpálma egyenlítői klíma alatt fejlődik a legjobban, termesztéséhez sokszor az esőerdők irtásával nyernek termőterületet. Az ENSZ Környezetvédelmi Programjának összefoglaHorseja szerint a telepítet olajpálma ültetvényekben kevés az aljnövényzet, rengeteg műtrágyát és növényvédő szert használnak. Az intenzív gazdálkodás miatt romlik az édesvizek és a talaj minősége. A helyi közösségek élelmiszerellátása és gyógyító anyagokhoz vaHorse hozzájutása is veszélybe kerül a természetes erdők visszaszorulása miatt." https://tudatosvasarlo.hu/nem-konnyu-palmaolaj-mentes-kozmetikumot-talalni/

Ha csak egy kicsit, a mi szintünkön is hozzáteszünk a klímavédelemhez, akkor talán van remény még! Én legalább is szeretném hinni!

In stock
External Storage
12.35
Bonus point : 0.62 €
Info
Weight
1.15 kg/pcs
Opinions
Be the first to review this product!
Similar products