Vásárolj 15000 Ft felett és válaszd a Packeta csomagpontos szállításunkat és INGYEN szállítjuk a megrendelésedet!

A csomagpontokon és a csomagautomatáknál nincs lehetőség az utánvétes fizetésre!

Vitality Island

Pöltz Alexandra vagyok délelőtt közgazdász, mérlegképes könyvelő, a többi szabadidőmben az aromaterápia rejtelmeit kutatom. Az életembe 2 éve jött az aromaterápia, amikor államvizsgámra készültem. Közeledtek a határidők, sűrűsödtek a tanulni valók. El voltam keseredve, hogy fogom én mindezt teljesíteni.

Elsőként csak nézelődő voltam, gondolkodtam, hogy nekem ezek, hogy fognak segíteni. Aztán egy októberi Young Living Day alkalmával csatlakoztam és elindult az ismerkedés az illóolajokkal. Egy hónapig félve használtam őket. Azonban egy hónap után jött az áttörés, a tételek sokaságában elveszve muszáj volt valamit bevetnem. Lesz ami lesz alapon 7.-ként bementem, mivel a 7 teremtő szám, így meg voltam nyugodva, hogy én ezt a vizsgát megteremtem magamnak.


Így is lett sikeres záróvizsgát tettem és okleveles közgazdász lettem. Ehhez nagyon sokat hozzátettek az olajok, és azóta a mindennapjaim része és rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodtam ez idő alatt. Ezután alapítottam meg a vállalkozásomat és egyben szerelem projektemet a Vitality Island-et, amivel a célom, hogy minden háztartásba valamilyen módon eljuttathassam az illóolajokat és az aromaterápiát.

Tanácsadóként fontos számomra, hogy a tapasztalatok mellett a megfelelő tudással is rendelkezzek, ezért folyamatosan képzésekre járok és bővítem tudásom, hogy minél összetettebben tudjak segíteni mindenkinek.

Szolgáltatásaim közé tartozik az egyéni tanácsadás legyen online vagy offline formában, illetve személyesen Sopron és környékén iTOVi biorezonanciás méréseket is végzek, aminek segítségével egy komplex wellness tervet készítek pácienseimnek.

Kövesd a @vitalityisland oldalát facebookon és instagrammon, ha érdekel az aromaterápia és átfogó segítségre van szükséged.

Email: vitalityisland@gmail.com
Telefon: +36309470040


RÓLUNK MONDTÁK

Város
Sopron
Adatok
Ország
Magyarország
Megye
Győr-Moson-Sopron Megye
Illóolaj márka
Young Living
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!