Vásárolj 10.000 HUF felett a választható ajándékokért!
Protector - Védelmező illóolaj keverék
Protector - Védelmező illóolaj keverék
5 750 Ft

Protector - Védelmező illóolaj keverék

Protector - Védelmező illóolaj keverék
Protector - Védelmező illóolaj keverék

Protector – Védelmező illóolaj keverék

A Protector szinergiát az egészséges immunrendszer támogatására állítottuk össze gyermekek számára. A Lemon, a Dwarf Pine, Bergamot, Sweet Orange, Juniper Berry, Palmarosa és Lavender illóolajokból álló keverék tökéletes választás gyermeke egészségének védelmére. A Protector keverékben található illóolajok amellett, hogy biztonságosak a gyermekek számára, vírus-, baktérium- és gombaölő, immunrendszer támogató és fertőtlenítő, valamint nyugtató hatással rendelkeznek.

Űrtartalom: 10 ml

Gyerekbarát: igen
Illata: friss, kissé gyógynövényes
Aroma erőssége: közepes
Hígítási javaslat: 2-4%-ra hordozóban
Felhasználható: 1-2 év
Megjegyzés: A termék illata az idő előrehaladtával változhat, “érési folyamaton” megy keresztül. A keverékek opálos megjelenése (optikai fénytörés változás) nem jelent minőségi hibát, egyes illóolajok természetes reakciója. Tartsa távol gyermekektől! Ha terhes vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Csak külső használatra!

Raktáron
Külső raktáron - Szállítás 3-4 munkanap
5 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 288 Ft
Részletek

Összetétele

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pinus Mugo Pumilio (Dwarf Pine) Twig/Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Sinenis (Sweet Orange) Peel Oil, Juniperus Cummunis (Juniper Berry) Friut Oil, Cympopogon Martinii (Palmarosa) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil

Alkalmazás

Diffúzor: használjunk speciális aroma-diffúzort, amely finoman szétporlasztja a kiválasztott illóolajat a levegőben a kívánt hatás elérése érdekében.
Inhalálás: belélegezhetjük közvetlenül az üvegből vagy cseppenthetjük személyes aromaterápiás inhalátorba.
Bőrön keresztüli felszívódás: helyi alkalmazásra 2–4%-os hígítás javasolt.

Megjegyzés

 

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat és csak orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett.

Ne feledje, hogy vegye figyelembe a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használja. Előfordulhat bőrérzékenység, ezért amikor először használ egy illóolajat, ajánlott előtte 24 órával a könyök belső hajlatán leteszteli, hogy biztos legyen, nem vált-e ki bőrirritációt vagy egyéb látható, érezhető rendellenességet (Folt-teszt). A tesztelés érdekében tetszőleges kedvenc hordozóolajával (hordozóolaj lehet bármilyen növényi olaj, ami az illóolaj hígítására használható) keverve készítsen 1%-os hígítást az illóolajból, tegyen egy keveset a könyökhajlat belsejére és fedje le tapasszal. Várjon 24 órát, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen bőrirritációt (kipirosodás, viszketés). Amennyiben a bőr irritálttá válik, kerülje az adott az illóolaj használatát!

Tartsa távol gyermekektől!

Kerülje a szembejutást!

Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, forduljon orvosához vagy ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségére, kérje ki orvosa vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsük orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

Az Essential Heal oldalán az illóolajra vonatkozóan közzétett információk szakirodalomból és a gyártó dokumentációjából származnak és csupán tájékoztató jellegűek, oktatási célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi információknak, nem céljuk betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése!

Adatok
Tömeg
150 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek